Webkamerás munka otthonról!

Neked való?

Webkamerás stúdió vagy webkamerás munka otthonról? Melyik a neked való? 2. rész. A webkamerás munkáról szóló sorozatunknak ebben a 2. részében az otthoni webkamerás munka előnyeit és hátrányait fogjuk megvizsgálni. Ennek a cikknek az elolvasása után többé fikarcnyi kétséged sem lesz, hogy egy webkamerás stúdió vagy az otthoni webkamerás munka számodra a jobb választás, ha sikeres, jól kereső online modell szeretnél lenni.

Az előző részben a webkamerás stúdióban végzett munka előnyeit és hátrányait boncolgattuk, most pedig azt fogjuk megmutatni, hogy miben különbözik az otthoni webkamerás munka a stúdió munkától. Szokás szerint ez sem lesz egy nagyon rövid cikk, de garantáljuk, hogy az alapos tájékozódásba fektetett időd később 100 szorosan megtérül.

Ahogy az előző részben kitárgyaltuk, vannak, akiknek a webkamerás stúdió munka tökéletes választás és lehetnek esetek amikor valakinek más nem is jöhet szóba. Elvégre egy webkamerás stúdió mindent a modellek alá rak és a modellnek csak be kell járni dolgozni. Ez nagy előny lehet, de nyilván egy webkamerás stúdióban dolgozó modellnek meg kell küzdenie a monoton stúdió munka és a kötött munkahely összes hátrányával is.

Aztán meg persze vannak, akiknek egyáltalán nem is fér bele mindaz, ami egy stúdió munkával együtt jár. Elvégre egy stúdióban azért mégiscsak sokkal nagyobb bátorság és nyitottság szükséges a modellek részéről hiszen a stúdióban élőben is találkoznak másokkal és a sok esetben a munkavégzés alatt sincsenek egyedül. (Sokszor karnyújtásnyi távolságra ül tőlük az operátoruk.)

Te egy sokkal kényelmesebb, intimebb és biztonságosabb módon szeretnél sok pénzt keresni online modellként?

Akkor az otthonról végezhető munka lesz a te asztalod.

Igaz a legtöbb esetben így már magadnak kell a technikai hátteret biztosítanod, de ezért cserébe nem kell odaadnod a webkamerás stúdiónak a bevételed felét. Elég nagy előny nem gondolod? 😊

És a technikai követelmények sem annyira sci-fi-be illők, mint ahogy sokan próbálják azt beállítani. Ráadásul vannak cégek (Például a GIRLBOSS® is ilyen), akik szükség esetén technikai felszerelést is biztosítanak az otthoni webkamerás munkához. Így pedig a technikai felszerelést már kis is kipipálhatod.

Webkamerás munka otthon

Van számítógéped, vagy laptopod?

Van webkamerád?

Van gyors interneted?

Van olyan szobád is ahonnan nyugodtan dolgozhatsz?

Akkor az otthoni webkamerás munka sokkal ideálisabb választás lehet számodra, mint a webkamerás stúdió.

Hogy miért? Lássuk csak az otthoni webkamerás munka előnyeit összehasonlítva a webkamerás stúdióban végzett munkával.

Az otthoni webkamerás munka előnyei:

 • Magas kereset

Otthonról dolgozva is magas kereseteket tudsz elérni. Főleg, ha megfelelő képzést és támogatást kapsz a modellügynökségedtől. Jó online modellként fizetésben biztos nem szenvedsz hátrányt egy stúdióhoz képest. Sőt!

 • Nem kell bejárnod sehová dolgozni

Mivel a munkád otthonról végezhető, így bárhonnan tudsz dolgozni. Mindegy, hogy Londonban vagy Budapesten élsz, vagy egy Isten háta mögötti kis faluban, ha van gyors interneted, akkor tiéd a pálya. Atyaég. Ez akkora előny, hogy ha tudnék zongorázni elzongoráznám 😊 Helyette inkább írtam róla egy hosszabb cikket is az otthonról végezhető webkamerás munka előnyeiről. Így jobban járt mindenki 😊

 • Kevesebb emberhez kell alkalmazkodnod

Otthonról dolgozva nincsenek a szó szoros értelmében vett munkatársaid, nincs operátorod, így kevesebb emberhez kell alkalmazkodnod. Sokkal nagyobb mozgástered marad például a munkanapjaid megtervezésénél. Ráadásul a főnökeid sem állnak folyton fölötted és nem szólnak bele folyamatosan a dolgaidba.

 • Sokkal intimebb

  Mivel otthonról dolgozva nincs veled senki a munkavégzés közben és attól sem kell tartanod, hogy a főnökeid vagy a munkatársaid benyitnak hozzád munka közben, egy sokkal intimebb és biztonságosabb környezetből tudod a munkát végezni. Ráadásul a munkahelyi zaklatásoktól sem kell tartanod. Így nem lesz frusztráló a munka és sokkal jobban ki tudsz bontakozni. Ez pedig a kereseteiden is meg fog látszani.

 • Biztonságosabb

Mivel a munkavégzés alatt eleve nem találkozol senkivel, sokkal kevesebb ember lesz, aki bármit is tudni fog a munkádról. (a GIRLBOSS®-nál például soha senkivel nem fogsz személyesen találkozni. Minden online zajlik biztonságosan. De erről majd a következő részben.) A legtöbb cégnél a modell társaidat sem fogod ismerni és ők sem téged. Valójában azt sem fogják tudni, hogy létezel, nem még hogy bármilyen adatot ismerjenek rólad.

Otthonról dolgozva a saját szobád rejtekéből teljes inkognitóban tudsz sok pénzt keresni anélkül, hogy valaha is tudná valaki, hogy mit csinálsz. Persze ehhez szükséges a te titoktartásod is és a modellügynökséged jó adatvédelmi politikája.

 • Sokkal magasabb jutalékokat tehetsz zsebre, tehát többet kereshetsz

Otthoni webkamerás munka esetén minden cég magasabbak a jutalékokat ad. Tehát a bevételeidből jóval többet fogsz megkapni. Akár 30-40%-al is lehet magasabb a jutalékod és a kereseted. Ez óriási különbség. Ez nagyon nem mindegy! Ez több százezres különbségeket jelenthet havonta, évente pedig akár több millió forinttal is maradhat több a Te zsebedben. Már csak ezért is érdemes az otthoni webkamerás munkát választanod. Ugyanarra munkára több százezer forinttal többet kapni azért elég jól hangzik nem? Elég nagy butaság lenne, ha erről a több százezer Forintról csak úgy lemondanál egy webkamerás stúdió javára. Nem gondolod?

Összességében az otthonról végzett webkamerás munka nagyon kényelmes, biztonságos és sokkal jobban fizet, ami igencsak csábító, de azért itt is vannak hátrányok. Nézzük csak ugyan mik azok…

Az otthoni webkamerás munka hátrányai:

Véleményünk szerint az otthoni webkamerás munkának két nagy hátránya van. (Ez már nem is olyan rossz. A stúdió munkánál hat hátrány volt)

 1. Esetleg saját felszerelés és helyszín szükséges
 • Az esetek többségében otthonról a saját eszközeiddel dolgozol. Ez azt jelenti, hogy rendelkezned kell saját számítógéppel, webkamerával, internettel, vagy ezeket meg kell tudnod vásárolni. Tehát esetlegesen anyagi befektetést igényelhet. (De ez nem is igazi hátrány, mert mint fentebb már írtam, a GirlBossnál®-nál például ezt a terhet levesszük rólad, azzal, hogy szükség esetén felszerelést is biztosítunk neked.)
 • Lennie kell egy olyan szobádnak, ahol senki nem zavar meg az élő adásaid közben és nyugodtan a munkádra tudsz koncentrálni.
 1. Magadat kell rávenned a munkára
 • Ha a munkát otthonról végzed, sokkal könnyebb linkelni, halogatni. Sokkal könnyebb belustulni és minden más programot a munka elé helyezni. Nagyon könnyű elcsúszni a munkaidővel. Ez pedig nemhogy nem vezet magas keresetekhez, de egyenesen megfojtja az online modell karrieredet.
 • Le kell tudnod győzni a lustaságot, jól kell tudnod menedzselni az idődet és kellő motivációval és lelkesedéssel kell rendelkezned ahhoz, hogy nap mint nap rá tudd venni magad a munkára. Tapasztalatból tudjuk, hogy vannak, akiknek ez a személyiségükből fakadóan óriási nehézségeket jelent.

Akik nem tudják magukat jól kontrolálni és az otthoni webkamerás munka kihívásait kezelni, jobban járnak, ha stúdióba mennek, ahol rá vannak „kényszerítve” a rendszeres munkára, mert magas levonások ide vagy oda, ők egy webkamerás stúdióban jobban fognak keresni.

Összegzés:

Láthatod, hogy az otthonról végzett webkamerás munkának már sokkal kevesebb hátránya van és ezek teljesen más jellegűek, mint egy stúdió munka esetében.

Mivel a technikai eszközök, mint a laptop, webkamera és internet manapság már sokaknak eleve rendelkezésre állnak és ráadásul a technikai hátteret akár a stúdiók vagy a modellügynökségek is biztosíthatják, így ezt a hátrányt kiixelhetjük.

Így már csak a másik hátrány marad. Mégpedig az önkontroll szükségessége.

De ha Te jól tudod kontrollálni magad, vannak céljaid, amikért hajlandó vagy kitartóan munkálkodni és nem okoz gondot számodra, hogy leküzdd a lustaságodat és rávedd magad a munkára rendszeresen és hosszútávon, akkor az otthoni webkamerás munka számodra tökéletes választás lesz.

Otthonról nagyon kényelmesen, intimebb környezetben és biztonságban fogsz tudni dolgozni és nem utolsósorban az akár 30-40% vagy akár 50%-al magasabb jutalékok miatt százezrekkel többet kereshetsz ugyanannyi munkával.

De ezt figyeld…

Mielőtt még bárhová jelentkeznél, mondok neked még jobbat.

A GirlBoss®-nál azt tűztük ki fő célul, hogy a világ legjobb otthonról végezhető internetes munkáját hozzuk létre.

Azt szeretnénk, hogy online modellként a lehető legkevesebb kötöttség és legnagyobb szabadság és teljes biztonság mellett tudd a legtöbb pénzt keresni és meg tudd valósítani minden álmodat.

Olyan körülményeket akarunk neked biztosítani, amilyenekhez hasonló sehol nincs.

Mindezt pedig egy olyan egyedi életstílus mellett, amit mi csak GirlBoss® model lifestyle-nak nevezünk.

Izgalmasan hangzik?

Szeretnéd megtudni, mit teszünk azért, hogy nagyon sok pénzt tudj keresni és az online modellkedés segítségével ki tudd bontakoztatni a benned lévő tehetséget és meg tudd valósítani minden álmodat?

Olvasd el sorozatunk, következő, befejező részét az alábbi linkre kattintva:

Webkamerás stúdió vagy webkamerás munka otthonról? Melyik a neked való? 3. rész  (Webkamerás munka és online modellkedés a GirlBoss®-nál)

Kapcsolódó cikkek

Kövess minket a közösségi médián is

Kapcsolódó cikkek

Copyright GIRLBOSS® Model Management | Adatkezelési nyilatkozat | Kapcsolat

DMCA.com Protection Status

error: A weboldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll és a GIRLBOSS® Model Management írásos engedélye nélkül nem másolható!
Share This