Érdekelne egy olyan otthonról végezhető munka, amivel százezreket kereshetsz akár napi 4 órában is?

Ha igennel feleltél, akkor mindenképp olvasd tovább, mert ez lesz a legjobb állásajánlat, ami valaha az utadba került.
Most fordulópontot vehet az életed.

„Sokkal könnyebb az életem, amióta ezt csinálom. Az előző munkahelyemen fele annyit kerestem 8 órában, mint most 4 órában otthonról. Teljesen elégedett vagyok. Nekem eddig csak jót adott ez a munka. Szerintem megéri bele vágni mert ebből az otthoni munkából tényleg meg lehet élni. Nem is akárhogy …” – Anita, Budapest

„Egyedülálló anyukaként nem könnyű boldogulni. De mióta rátok találtam megváltozott minden. Végre sokkal több időm vagy a kislányomra és saját magamra is. Akkor dolgozom amikor én akarok, ráadásul nem kell kétszer is meggondolnom, hogy megvegyem-e amit szeretnék! Nem gondoltam, hogy ilyen egyszerűen fog menni gyerek mellett az, hogy sok pénzt keressek!” – Erika, Salgótarján

Legyél Te is GirlBoss® online modell
és keress sok pénzt otthonról!

Nálunk nem egy kiszipolyozó munkahelyet kapsz, hanem valódi megbecsülést és egy vadonatúj életstílust!

Mit kínálunk neked?

Magas fizetést

Eleged van abból, hogy nem találsz egy jó munkát, ahol jól megfizetnek és megbecsülnek? Unod már, hogy egy normál fizetés semmire sem elég és nem tudod megvalósítani az álmaidat? Most itt a lehetőség, hogy rendbekapd az életed és megalapozd az anyagi biztonságodat. Olyan magas fizetést kínálunk neked, melynek segítségével könnyedén félresöpörheted az életedből az anyagi korlátokat. Végre tényleg mindent megengedhetsz magadnak, amit megérdemelsz és amire csak vágysz. ​

Szabadságot

Tényleg egész életedben másnak akarod húzni az igát? Biztos, hogy úgy akarsz ugrálni állandóan, ahogy a főnköd fütyül? Vess véget a rabszolga életnek és legyél a magad ura! Nálunk nincs dirigáló főnök, több műszak vagy kötött munkarend. Akkor dolgozol amikor akarsz (ráadásul otthonról), Te osztod be a munkaidődet, Te mondod meg mikor lesznek a pihenőnapjaid és akkor mész nyaralni amikor kedved tartja. Senki nem fog beleszólni az életedbe és a munkádba. Nemcsak egyedülálló fizetést, de egyedülálló szabadságot is adunk a kezedbe.

Életstílust

Ugye nem akarsz egyhangú, szürke és besavanyodott életet élni? Semmi öröm, mindig a megszokott dolgok, meló, utazás, anyagi gondok… Az unalmas és lehangoló átlag élet helyett egy olyan gazdag és szabad életstílust kínálunk neked, amiről az átlagember álmodni sem mer! Most könnyes búcsút inthetsz a középszerű „életnek”! Vess véget a dögunalomnak és az anyagi gondoknak! Törj ki az átlagosból, járd a saját utad és éld az életed, ahogyan szeretnéd!

Önmegvalósítást

Ugye nem szeretnél Te is oda eljutni, hogy az állandó robot és problémák teljesen felőröljenek? Úgy érzed több van benned? GirlBoss® online modellként megvalósíthatod önmagad és felépítheted magadnak az áloméletet amire vágysz! Olyan lehetőséget adunk a kezedbe, amivel kiteljesítheted a benned lévő lehetőségeket és azzá válhatsz, akivé csak szeretnél. Velünk megváltoztathatod az életed és elérheted minden álmodat.

“Szinte hihetetlen, hogy ennyire könnyen tudok pénzt keresni. Alig kell csinálnom valamit, s a pénz csak jön. Imádom a rajongóim, akik a nap minden percében megnevettetnek és dicsérnek. Örülök, hogy rátaláltam az otthoni webkamerás munkára és a Girlbossra. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!! Bátran vágjatok bele, mert nagyon megéri :-*” – Reni, Budapest

“Most már a saját bőrömön tapasztalom, hogy Girlboss modellnek lenni tényleg életstílus. Ez az otthoni munka nem fogható semmihez. Ha ki szeretnél törni anyagilag és nem szeretnél örökre egy lemondásokkal teli unalmas életet élni akkor ennél jobb lehetőséget tuti nem találsz! Én nem hagytam elúszni. Imádom a munkám és az életem xoxo.” – Dia, Siófok

Kik vagyunk?

Magas keresetre és anyagi biztonságra vágysz, de jó lenne, ha nem kellene magad halálra gürizni? Ráadásul több szabadidőre és függetlenségre is szükséged van?

Mi mindezt meg tudjuk adni neked. Pont ebben vagyunk specialisták már 20 éve.

A GirlBoss® Model Management-nél nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy Európa legjobb otthonról végezhető munkáját tudjuk biztosítani számodra.

Elsődleges célunk, hogy egy valós otthonról végezhető munkán keresztül lehetőséget nyújtsunk álmaid és pénzügyi szabadságod elérésére és ezáltal önmagad megvalósítására.

év szakértői
tapasztalat

regisztrált
online modell

egyedülálló
GirlBoss®
élmény

Miért lesz jó neked velünk dolgozni?

Otthonról dolgozhatsz

Elképzelted már valaha milyen menő és kényelmes lenne, ha minden nap akkor kelnél, amikor szeretnél? Ha nem kellene a hideg, esős napokon is munkába menned? Mit szólnál inkább ahhoz, ha otthonról tudnál végezni valami laza online melót, amiből ráadásul vígan megélsz? Akkor most figyelj!  GirlBoss® online modellként soha többé nem kell munkába járnod.  A munkád otthonról végezhető az interneten keresztül és ráadásul nem is helyhez kötött! Élj akárhol, Magyarországon, vagy külföldön, nagyvárosban vagy akár egy kis faluban, online modellként velünk bárhonnan dolgozhatsz a saját otthonod kényelméből.

Magas fizetést kapsz

Te is szeretnél végre annyit keresni, ami egycsapásra megoldja minden anyagi gondodat? A GirlBoss®-nál egész Európa legjobb pénzkereseti lehetőségét tudjuk biztosítani számodra. Nálunk végre annyi pénzt kereshetsz, amennyit megérdemelsz. Felejtsd el egy életre az anyagi problémákat! A gazdag élet egy karnyújtásnyira van.

Diák vagy mellékállásban is dolgozhatsz

Fő állásban vagy mellékállásban dolgoznál? Esetleg diákmunkát keresel? Nálunk megvan a lehetőséged mindegyikre. Te döntöd el teljesen szabadon, hogy napi 4, 6 vagy 8 órában dolgozol, ráadásul azt is Te választod meg, hogy egyben vagy részletekben dolgozod-e le a napi óraszámot. Nálunk teljesen magadra szabhatod a munkaidődet. De fontos, hogy csak akkor tudunk veled szerződést kötni, ha már betöltötted a 18-at.

Kéthetente fizetést kapsz

Gondoltál már arra, hogy mennyivel egyszerűbb lenne az életed, ha nem fogynál ki folyton a pénzből? Soha többé nem kell a küszöböt rágnod a hó végén, mert nem csak magas fizetést biztosítunk, de kéthetente ki is fizetünk, hogy még könnyebbé tegyük az életedet. Nálunk elképzelhetetlen, hogy ne kapd meg időben a megérdemelt fizetésed. Minden hónapban 10-én és 25-én garantáltan ott fog várni a pénzed a számládon.

Nincs felső fizetési plafon

Több pénzre van szükséged? Váratlan kiadások? Valamit gyorsabban szeretnél megvenni? Nálunk annyit dolgozol amennyit csak szeretnél az elvárt minimum óraszámon felül is. Teljesen Te rendelkezel a munkaóráid száma fölött és egy kis szorgalommal, bármikor szabadon felturbózhatod a fizetéseidet és lehetőséged van annyi pénzt keresni amennyire épp szükséged van.

Ingyenes képzéseket és folyamatos mentorálást kapsz

Bizonytalan vagy és attól tartasz, hogy nem menne neked a modellkedés? Ettől nem kell félned, mert a kezdetektől azonnal ingyenes online képzéseket biztosítunk számodra, hogy rövid időn belül a legjobb modellek táborát tudd erősíteni.  Karrieredet a képzéseken kívül, személyes online beszélgetésekkel, és céljaiddal összhangban levő személyre szabott tanácsadásokkal segítjük folyamatosan. Egy percre sem hagyunk magadra és reflektorral világítjuk ki neked a sikerhez vezető utat. De ez még nem minden…

Minden online történik gyorsan és kényelmesen

Felejtsd el az elavult személyes ügyintézéseket. Lejárt lemez. Nálunk a jelentkezéstől a szerződéskötésen át a munkavégzésig minden az interneten keresztül történik gyorsan és biztonságosan. Soha nem kell személyesen menned sehová, soha nem kell találkoznod senkivel, nincsenek személyes interjúk, castingok, sem hosszú várakozás. Jelentkezésedet 2 munkanapon belül elbíráljuk és átlagosan 1 héten belül munkába állhatsz anélkül, hogy egy percre is kimozdulnál otthonról.

Semmit nem kell fizetned

Nincsenek regisztrációs díjak sem rejtett fizetni valók. A munkakezdés teljesen INGYENES! SEMMIT NEM KELL FIZETNED! Sem a jelentkezéskor, sem később.

Legálisan gyarapodhatsz hosszútávon is

Szeretnél egy olyan stabil munkahelyet, amire biztosan számíthatsz akár hosszú évekig is? Mivel egyik fő törekvésünk, hogy minden modellünknek hosszútávú stabil munkahelyet biztosítsunk, meggyőződésünk, hogy ez csak úgy jöhet létre, ha mindig minden törvényesen és legálisan zajlik. Ezért mindig minden törvényt betartunk és természetesen szerződést is kötünk veled. Ránk biztos alapokra építhetsz mert a szakmában páratlan háttérrel segítünk neked az adózási kérdésekben is. Munkánkat igazságügyi szakértők, bejegyzett adószakértők és a Magyar Könyvelők Országos Egyesülete segítik, hogy a legmegbízhatóbb segítséget tudjuk neked nyújtani adózási kérdésekben is. Nálunk legálisan fogsz sok pénzt keresni és teljes nyugalommal építheted a jövődet anélkül, hogy a NAV-tól kellene tartanod.

Nekünk mint ember is fontos vagy

Szeretnéd végre igazán jól érezni magad a munkahelyeden? Nálunk úgy fogod érezni magad mintha ezer éve ismernénk egymást. Egy olyan támogató közegbe fogsz belecsöppenni ahová élmény lesz tartozni, mert nálunk mindenkinek jár az elismerés. A GirlBoss® Model Management-nél a legnagyobb büszkeségünk a csapatunk és a közvetlen, bunkózásmentes, baráti légkör. Velünk őszintén megbeszélheted a vágyaidat, a terveidet, rövid és hosszútávú céljaidat. Mi pedig bíztatni, motiválni, támogatni fogunk és segítünk a legkönnyebben és a legrövidebb idő alatt elérni minden célodat. Biztos lehetsz benne, hogy legyen szó szakmai vagy a munkától független magánéleti problémákról, ránk mindig számíthatsz.

Megtanítunk felépíteni a jövődet

Profi GirlBoss® modellként nem véletlenül tudsz mindent elérni az életben, amit csak szeretnél. Tőlünk olyan dolgokról is fogsz tanulni, amit sehol máshol nem tanítanak az online modelleknek. Marketing, pszichológia, célkitűzés, pénzügyi intelligencia…  Nem csupán az a célunk, hogy segítsünk neked sok pénzt keresni, hanem arra is megtanítunk, hogy hogyan építsd fel a keresetedből lépésről-lépésre az áloméleted.

Motivált csapathoz tartozhatsz

Téged is kiráz a hideg a kishitű, lehúzó környezettől és a folyton negatív, borúlátó emberektől, akik minden célodat azonnal élve eltemetik? Közöttünk végre fellélegezhetsz. Nálunk híre hamva sincs a negatívizmusnak. Modelljeinket és munkatársainkat alaposan megválogatjuk és nem kinézet, hanem személyiség alapján! Így teljesen biztos lehetsz benne, hogy egy motivált, támogató csapathoz tartozhatsz.

24/7 támogatást kapsz

Te sem bírod a tetűlassú, bunkó ügyfélszolálatokat, akik ráadásul mindig pont akkor hagynak magadra amikor a legnagyobb szükséged lenne rá? Legendás modell mentor csapatunk és hozzáértő, türelmes ügyfélszolgálatunk bármilyen felmerülő problémádat kedvesen és barátságosan kezeli az év minden napján 24 órában. Bármikor elérhetsz minket e-mailen, Skypeon, Viberen vagy akár telefonon is. Nálunk nincs buta vagy amatőr kérdés. Biztos lehetsz benne, hogy minden felmerülő problémádat maximális szakértelemmel villámgyorsan megoldjuk. Te teljes nyugalommal a munkára és a céljaidra koncentrálhatsz. A problémákat bízd csak ránk.

Bármikor kiszállhatsz

Mi van, ha mégsem tetszik az online modellkedés? Mi van, ha útközben jössz rá, hogy mégsem neked való? Teljesen nyugodt lehetsz, mert a munkát bármikor abbahagyhatod és a szerződésedet akármikor szabadon felbonthatod. Biztos lehetsz benne, hogy nem fogunk akadályokat görgetni az utadba. Mindenről te rendelkezel szabadon. Kezdd el a munkát kötelezettségek nélkül és ha úgy érzed nem neked való, bármikor abbahagyhatod. Nincs mit vesztened. Te csak nyerhetsz.

Eddig tetszik? Nézzük meg akkor mi is az az online modell munka és neked mi lesz a feladatod, hogy mindez a tiéd legyen.

“Az ügyfélszolgálat igazi élmény. Bárcsak mindenhol így állnának hozzám. Nagyon korrekt a cég. Gyors volt a munkába állás és azóta is minden problémámban azonnal segítetek. Szinte családias, barátságos, hozzáértő hozzáállás és nagyon jó a fizetés. A kötetlen munkaidőt és a vele járó szabadságot nagyon élvezem. Külön köszönet a rengeteg türelemért és segítségért!” – Lívia, Gödöllő

“Szeretném, ha mindenki megtudná milyen jó dolog a webkamerás munka és szeretnék segíteni sok lányon. Szeretném, ha megtudnátok, hogy mennyi mindent megváltoztat az online modellkedés és mennyit tud segíteni rajtatok a Girlboss ügynökség. Tényleg megváltozott az életem. Most már minden célomat elérhetem. Iszonyat jó érzés. Boldog vagyok:) :)!! Erre vágytam.” – Kati, Eger

Online modell munka – Az egyik legjobban fizetett modell munka!

Az online modell munka vagy más néven webkamerás munka az egyik legkeresettebb és legjobban fizetett modell munka a szórakoztatóiparban az egész világon és most Te is hasíthatsz egy szeletet a tortából.

Az online modell munka alapjában véve egy élő adásban történő online szórakoztatás. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy az interneten keresztül élő adásokat sugárzol, melyeket online szórakozásra vágyó külföldi látogatók néznek leginkább Amerikából, akik magas percdíjakat fizetnek azért, hogy láthassák, irányíthassák az élő adásodat. Te pedig rajongókat gyűjthetsz közülük és könnyedén építheted az ismertségedet és a karrieredet.

Az élő adások alatt látogatók ezreit irányítjuk hozzád és online képzéseinken megtanítunk, hogyan állítsd magad mellé a követők és rajongók tömegeit és hogyan keress mindezzel rengeteg pénzt.

Mi lesz a feladatod online modellként?

Az élő adások teljesen egyediek és szabadon alakíthatók a rajongóid által. Ez azt jelenti, hogy akik nézik az élő adásodat kéréseket tudnak hozzád intézni és így lehetőségük van élőben irányítani a történéseket.

A Te feladatod, hogy video chatelj, beszélgess, flörtölj a rajongóiddal és teljesítsd azokat a kéréseiket, amit a szabályzat is megenged és ami neked is belefér. Ennyi az egész. Egyszerűnek tűnik,  igaz? Mert az is.

Csak virtuális ismeretségeket kötsz!

Nagyon fontos, hogy online modellként csak virtuális ismeretségeket kötsz a világ másik végéről chatelő rajongóiddal, tehát személyesen soha nem találkozol velük és soha semmilyen fizikai kontaktusba nem kerültök.  

Minden az interneten keresztül zajlik egy fantázia világban, ahol olyan szerepet játszhatsz amilyet csak szeretnél. Soha senki nem ér hozzád. Sosem találkozol senkivel.

Semmi nem kötelező

Lesznek rajongóid, akik csak beszélgetni szeretnének veled mert egy virtuális barátra vágynak, aki megérti őket és akihez gyakran visszatérhetnek. De olyanok lesznek többen, akik erotikus élményt is keresnek az élő adások alatt és a kéréseik is ennek megfelelőek lesznek. Tehát a munka során akt modellkedésre is sor kerül!

De hogy mennyit mutatsz meg magadból és a szabályok betartása mellett milyen kéréseket teljesítesz, az csak rajtad múlik, semmi nem kötelező.

Viszont ha számodra nem fér bele az ízléses erotika és a meztelenség, akkor az online modell munka nem neked való. A munka során a finom erotika és a teljes meztelenség elkerülhetetlen. Ezért némi nyitottságra és vagányságra mindenképp szükséged lesz. Viszont a munkát a legnagyobb titokban is végezheted, mert teljes inkognitót biztosítunk számodra. Olvass csak tovább…

Teljes biztonságban érezheted magad

Különösen nagy figyelmet fordítunk arra, hogy GirlBoss® online modellként a munkádat titokban tudd tartani, ha szeretnéd és teljes biztonságban érezhesd magad.

Megvan rá a technikai lehetőségünk, hogy élő adásaidba kizárólag külföldi látogatókat irányítsunk. Teljes Magyarországot alapvetően tiltjuk, de kérésedre bármilyen más országot is tiltólistára teszünk. Így teljesen kizárt, hogy a családod vagy az ismerőseid rád találjanak az interneten vagy megtekinthessék az élő adásaidat, hacsak nem szeretnéd. Látogatóid és rajongóid más országokban élő vadidegen emberek lesznek.

Ráadásul az online modell munkát művésznéven végzed és az egész online modell karakteredet mi alakítjuk ki neked tetszőlegesen akár a valóságtól teljesen elrugaszkodva. Az élő adásaid látogatói és a rajongóid csak a művésznevedet és ezeket a kitalált adatokat fogják ismerni rólad. Ezeken a kitalált adatokon felül a látogatók és a rajongók semmi mást nem tudnak meg rólad.

Adataidat a legszigorúbb adatvédelmi törvények teljes betartásával kezeljük! Valós neved, országod, lakhelyedet és minden privát információ rólad teljes titokban marad, senkinek nincs lehetősége ezekhez az adatokhoz hozzáférni.

Milyen elvárásaink vannak?

Jól tudjuk, hogy amit kínálunk az nem egy átlagos munka és ezért azt szeretnénk, ha csakis akkor dolgoznál velünk, ha egyetértesz azokkal az eszmékkel, amikben mi is hiszünk és persze akkor, ha megfelelsz azoknak az elvárásoknak, amiket mi magunkkal szemben is támasztunk.

Nagyon fontos, hogy a következő felsorolást végig olvasd. Az nem gond, ha nem illik rád minden hajszálpontosan a következő tulajdonságokból, de minél több az egyezés, annál biztosabb, hogy csodásan fogod érezni magad közöttünk és remekül fogunk tudni együtt dolgozni.

Ilyen embert keresünk (emberi oldalról):

Vidám, pozitív személyiség

Vidám, jókedvű, magabiztos és optimista személyiség vagy. Szeretsz nevetni és pozitív kisugárzásoddal könnyen jókedvre derítesz másokat is. A megoldások embere vagy és szívesen fogadod a segítséget, el tudod viselni az építő jellegű kritikát és képes vagy tanulni belőle.

Nyitott gondolkodású

Nyitott vagy az újdonságokra és nem vagy földhözragadt. Mersz váltani és bátran bele mersz vágni új, szokatlan dolgokba is. Tovább látsz a saját orrodnál és képes vagy látni, hogy mit miért teszel, mivel mi a célod. Ha esélyt kapsz az élettől, akkor élsz vele és akkor is megragadod a lehetőségeket, ha azok eltérnek a megszokott normáktól. Nem vagy egy prűd csaj és nem botránkozol meg az erotikán, főleg, ha az igényesen és ízlésesen van tálalva.

Kacér

Szívesen vagy a figyelem középpontjában, szívesen tündökölsz. Szereted, ha dicsérnek és bókolnak neked. Kifejezetten jól esik, ha mások rajonganak érted és kiemelt figyelmet fordítanak rád. Nem okoz gondot a csábítás, és némi flörtölés, könnyen elcsavarod a férfiak fejét.

Szorgalmas

Képes vagy felismerni a saját érdekeidet és arra törekszel, hogy kihozd magadból a maximumot. Nálunk teljesen Te rendelkezel a munkaóráid száma fölött és ha többet dolgozol hatványozottan több pénzt tehetsz zsebre. Így szorgalmad könnyen készpénzre válthatod. Mégpedig jó sokra.

Jó társaság

Emberközpontú, kellemes, kedves személyiség vagy és általában hamar szimpatikus leszel az embereknek. Könnyen megtalálod a közös hangot másokkal. A barátaid között népszerű vagy és keresik a társaságodat, mert jó veled tölteni az időt.

Vagány

Lazán tudod kezelni a dolgokat és nem foglalkoztat, hogy mások szerint mi a helyes. Szereted a saját utadat járni anélkül, hogy szégyenkeznél bármi miatt. Nem hagyod, hogy mások begyöpösödött véleménye eltérítsen az utadról és a céljaid elérésétől.

Kitartó

Tudod, hogy mit akarsz és vannak céljaid. De nem csak ábrándozol, és várod, hogy a sült galamb a szádba repüljön, hanem képes vagy kitartóan munkálkodni a céljaid elérésén, akkor is ha sokáig tart. Általában türelmes vagy és tisztában vagy vele, hogy Róma sem egy nap alatt épült. Nem hátrálsz meg az első adandó nehézségtől, képes vagy legyőzni az utadba gördülő akadályokat. Ha valamit a fejedbe veszel, akkor ahhoz tartod magad és mindig eléred, amit akarsz.

Megbízható

Megbízható és lelkiismeretes vagy, stabil értékrenddel rendelkezel és a korrektség számodra mindenben alapfeltétel. Nem változtatod az ígéreteidet, a fogadalmaidat és a céljaidat naponta. Ha valamit megígérsz, azt betartod és mindig lehet rád számítani.

Igényes

Igényes vagy a megjelenésedre, a környezetedre és mindenben szereted a minőségi, színvonalas dolgokat. Szereted, ha szép a hajad és a sminked, odavagy a csinos ruhákért. Minden, ami körülvesz vagy amit viselsz az árulkodik a jó ízlésedről és az igényességedről.

Sok mindenben magadra ismertél?

Akkor tárt karokkal várunk modell közösségünkbe.

A legszigorúbb szűrőnkön túl is vagy, hiszen a modellek kiválasztásánál nekünk legfontosabb szempont a személyiség.
Ha a személyiséged megfelelő, akkor már csak pár dologra lesz szükséged, hogy Te is GirlBoss® modell lehess és egycsapásra megváltoztathasd az életed.

Nézzük is meg, hogy mik ezek…

 

Mire lesz szükséged, hogy dolgozni tudj?

Gyors internet

Mivel az élő adásaidat amerikai szerverekre fogjuk sugározni, a munkavégzéshez, megfelelő internetre lesz szükséged. A jelentkezés után segíteni fogunk felmérni, hogy megfelelő-e a jelenlegi interneted. Ha nem lenne elegendő a jelenlegi interneted, segítünk a megfelelő internetszolgáltató és internetcsomag kiválasztásában is még mielőtt a szerződést aláírnád.

 
Nyugodt környezet, ahol dolgozhatsz

A munkavégzéshez szükséged van egy nyugodt szobára, ahonnan az élő adásaidat sugározni fogod. Ahol le tudod tölteni a munkaidődet anélkül, hogy bárki zavarna vagy bejárkálna hozzád. Te pedig így 100%-ban a munkádra koncentrálhatsz.

 
Számítógép vagy normál méretű laptop

A munkádhoz a legmodernebb szoftvereket és mindig a leghatékonyabb beállításokat fogjuk biztosítani, hogy élő adásaidat olyan minőségben tudd sugározni amerikai szervereinkre, ami garantálja számodra magas kereseteket. Ezért a munkához megfelelő számítógépre lesz szükséged. A jelentkezés után segíteni fogunk felmérni a jelenlegi gépedet. Ha a technikai felmérés során kiderül, hogy nem megfelelő a számítógéped, akkor is van lehetőséged dolgozni. Mindenképp találunk megoldást.

 
Webkamera

Modelljeinknél a műsorsugárzás során alapkövetelmény a professzionális HD minőség ezért a munkavégzéshez magas minőségű HD webkamerára lesz szükséged. Még a szerződéskötés előtt segítünk felmérni, hogy a jelenlegi kamerád megfelelő-e és ha nem, akkor segítünk kiválasztani a megfelelő típust, vagy akár biztosítunk is neked kamerát.

 

Minden megvan?

Akkor már csak az van hátra, hogy jelentkezz és Te is elkezdhetsz otthonról százezreket keresni.

Mire vársz még? Csapj le a lehetőségre most azonnal!

“Kezdőként kissé bizonytalanul és hitetlenkedve vágtam bele a webkamerás munkába, de hamar eloszlattátok minden bizonytalanságomat. Kezdettől fogva a legapróbb részletekben is segítséget kaptam és mindig bevált minden. Maximálisan elégedett vagyok a közös munkánkkal a keresetem pedig hamar minden képzeletemet felülmúlta.” – Emese, Budapest

“Végre megszabadultam minden nyomasztó adósságomtól. El sem tudom mondani mennyit jelent ez nekem. Mintha újjászülettem volna. Kijutottam a reménytelenségből és végre mindenre van pénzem. Az online modell munka és a Girlboss Models nélkül ez soha nem ment volna, azt hiszem. Üzenem mindenkinek: Van remény. Vágjatok bele bátran.” – Erika, Szeged

Mondd Te hol leszel majd amikor a többiek, akik most csatlakoztak hozzánk már rég szabadon és anyagi gondok nélkül élnek?

Ugye nem még mindig valami dög unalmas munkahelyen fogsz robotolni éhbérért, tele tartozásokkal, kilátások nélkül, szép lassan feladva mindent amire igazán vágysz?

Ne hagyd, hogy ez a hajó elússzon előled! 

Csatlakozz hozzánk inkább Te is! Csatlakozz Te is a nyertesekhez!

Be a GirlBoss!

Még mindig vacilálsz? Nézd csak mit üzen neked Andi, aki már velünk dolgozik….

“Szia! A munkával kapcsolatban voltak kétségeim. Feleslegesen. Ha itt vagy és ezt olvasod,akkor nyugodj meg. Minden pontosan úgy van,ahogy azt leírják neked. Bátran, lazán és magabiztosan! Amit ad neked ez a munka, az a anyagi biztonság, magabiztosság! Minden tőled függ! Ha azon hezitálsz, hogy elkezd-e? Miért ne?! Csináld! Meglátod, hogy menni fog és egyre jobb és jobb leszel! Kezd el mielőbb! Ne várj annyit mint én, és ne gondolkozz annyit … utólag belegondolva sajnálom azt a sok elvesztegetett órát amit azzal töltöttem,hogy csak gondolkoztam… Itt mindenki kedves és barátságos és ez a titka az egésznek! Vágj bele és próbáld ki! Sok sikert kívánok!” – Andi, Szeged

Érdekelne egy olyan otthonról végezhető munka, amivel százezreket kereshetsz akár napi 4 órában is?

Ha igennel feleltél, akkor mindenképp olvasd tovább, mert ez lesz a legjobb állásajánlat, ami valaha az utadba került. Most fordulópontot vehet az életed.

„Sokkal könnyebb az életem, amióta ezt csinálom. Az előző munkahelyemen fele annyit kerestem 8 órában, mint most 4 órában otthonról. Teljesen elégedett vagyok. Nekem eddig csak jót adott ez a munka. Szerintem megéri bele vágni mert ebből az otthoni munkából tényleg meg lehet élni. Nem is akárhogy …” – Anita, Pécs

„Egyedülálló anyukaként nem könnyű boldogulni. De mióta rátok találtam megváltozott minden. Végre sokkal több időm vagy a kislányomra és saját magamra is. Akkor dolgozom amikor én akarok, ráadásul nem kell kétszer is meggondolnom, hogy megvegyem-e amit szeretnék! Nem gondoltam, hogy ilyen egyszerűen fog menni gyerek mellett az, hogy sok pénzt keressek!” – Erika, Budapest

Legyél Te is GirlBoss® online modell
és keress sok pénzt otthonról!

Nálunk nem egy kiszipolyozó munkahelyet kapsz, hanem valódi megbecsülést és egy vadonatúj életstílust!

Mit kínálunk neked?

Magas fizetést

Eleged van abból, hogy nem találsz egy jó munkát, ahol jól megfizetnek és megbecsülnek? Unod már, hogy egy normál fizetés semmire sem elég és nem tudod megvalósítani az álmaidat?

Most itt a lehetőség, hogy rendbekapd az életed és megalapozd az anyagi biztonságodat.

Olyan magas fizetést kínálunk neked, melynek segítségével könnyedén félresöpörheted az életedből az anyagi korlátokat. Végre tényleg mindent megengedhetsz magadnak, amit megérdemelsz és amire csak vágysz.

Szabadságot

Tényleg egész életedben másnak akarod húzni az igát? Biztos, hogy úgy akarsz ugrálni állandóan, ahogy a főnköd fütyül?

Vess véget a rabszolga életnek és legyél a magad ura! Nálunk nincs dirigáló főnök, több műszak vagy kötött munkarend.

Akkor dolgozol amikor akarsz (ráadásul otthonról), Te osztod be a munkaidődet, Te mondod meg mikor lesznek a pihenőnapjaid és akkor mész nyaralni amikor kedved tartja.

Senki nem fog beleszólni az életedbe és a munkádba. Nemcsak egyedülálló fizetést, de egyedülálló szabadságot is adunk a kezedbe.

ÉlSTÍLUST

Ugye nem akarsz egyhangú, szürke és besavanyodott életet élni? Semmi öröm, mindig a megszokott dolgok, meló, utazás, anyagi gondok…

Az unalmas és lehangoló átlag élet helyett egy olyan gazdag és szabad életstílust kínálunk neked, amiről az átlagember álmodni sem mer! Most könnyes búcsút inthetsz a középszerű „életnek”! Vess véget a dögunalomnak és az anyagi gondoknak!

Törj ki az átlagosból, járd a saját utad és éld az életed, ahogyan szeretnéd!

Önmegvalósítást

Ugye nem szeretnél Te is oda eljutni, hogy az állandó robot és problémák teljesen felőröljenek? Úgy érzed több van benned?

GirlBoss® online modellként megvalósíthatod önmagad és felépítheted magadnak az áloméletet amire vágysz!

Olyan lehetőséget adunk a kezedbe, amivel kiteljesítheted a benned lévő lehetőségeket és azzá válhatsz, akivé csak szeretnél. Velünk megváltoztathatod az életed és elérheted minden álmodat.

“Most már a saját bőrömön tapasztalom, hogy Girlboss modellnek lenni tényleg életstílus. Ez az otthoni munka nem fogható semmihez. Ha ki szeretnél törni anyagilag és nem szeretnél örökre egy lemondásokkal teli unalmas életet élni akkor ennél jobb lehetőséget tuti nem találsz! Én nem hagytam elúszni. Imádom a munkám és az életem xoxo.” ” – Dia, Siófok

“Szinte hihetetlen, hogy ennyire könnyen tudok pénzt keresni. Alig kell csinálnom valamit, s a pénz csak jön. Imádom a rajongóim, akik a nap minden percében megnevettetnek és dicsérnek. Örülök, hogy rátaláltam az otthoni webkamerás munkára és a Girlboss-ra. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!! Bátran vágjatok bele, mert nagyon megéri :-*” ” – Reni, Budapest

Kik vagyunk?

év szakértői
tapasztalat

regisztrált
online modell

egyedülálló
GirlBoss®
élmény

Magas keresetre és anyagi biztonságra vágysz, de jó lenne, ha nem kellene magad halálra gürizni? Ráadásul több szabadidőre és függetlenségre is szükséged van?

Mi mindezt meg tudjuk adni neked. Pont ebben vagyunk specialisták már 20 éve.

A GirlBoss® Model Management-nél nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy Európa legjobb otthonról végezhető munkáját tudjuk biztosítani számodra.

Elsődleges célunk, hogy egy valós otthonról végezhető munkán keresztül lehetőséget nyújtsunk álmaid és pénzügyi szabadságod elérésére és ezáltal önmagad megvalósítására.

Miért lesz jó neked velünk dolgozni?

Otthonról dolgozhatsz

Elképzelted már valaha milyen menő és kényelmes lenne, ha minden nap akkor kelnél, amikor szeretnél? Ha nem kellene a hideg, esős napokon is munkába menned? Mit szólnál inkább ahhoz, ha otthonról tudnál végezni valami laza online melót, amiből ráadásul vígan megélsz?

Akkor most figyelj! GirlBoss® online modellként soha többé nem kell munkába járnod.  A munkád otthonról végezhető az interneten keresztül és ráadásul nem is helyhez kötött!

Élj akárhol, Magyarországon, vagy külföldön, nagyvárosban vagy akár egy kis faluban, online modellként velünk bárhonnan dolgozhatsz a saját otthonod kényelméből.

Magas fizetést kapsz

Te is szeretnél végre annyit keresni, ami egycsapásra megoldja minden anyagi gondodat? A GirlBoss®-nál egész Európa legjobb pénzkereseti lehetőségét tudjuk biztosítani számodra. Nálunk végre annyi pénzt kereshetsz, amennyit megérdemelsz. Felejtsd el egy életre az anyagi problémákat! A gazdag élet egy karnyújtásnyira van.

Diák vagy mellékállásban is dolgozhatsz

Fő állásban vagy mellékállásban dolgoznál? Esetleg diákmunkát keresel? Nálunk megvan a lehetőséged mindegyikre.

Te döntöd el teljesen szabadon, hogy napi 4, 6 vagy 8 órában dolgozol, ráadásul azt is Te választod meg, hogy egyben vagy részletekben dolgozod-e le a napi óraszámot.

Nálunk teljesen magadra szabhatod a munkaidődet. De fontos, hogy csak akkor tudunk veled szerződést kötni, ha már betöltötted a 18-at.

Kéthetente fizetést kapsz

Gondoltál már arra, hogy mennyivel egyszerűbb lenne az életed, ha nem fogynál ki folyton a pénzből?

Soha többé nem kell a küszöböt rágnod a hó végén, mert nem csak magas fizetést biztosítunk, de kéthetente ki is fizetünk, hogy még könnyebbé tegyük az életedet.

Nálunk elképzelhetetlen, hogy ne kapd meg időben a megérdemelt fizetésed. Minden hónapban 10-én és 25-én garantáltan ott fog várni a pénzed a számládon.

Nincs felső fizetési plafon

Több pénzre van szükséged? Váratlan kiadások? Valamit gyorsabban szeretnél megvenni? Nálunk annyit dolgozol amennyit csak szeretnél az elvárt minimum óraszámon felül is.

Teljesen Te rendelkezel a munkaóráid száma fölött és egy kis szorgalommal, bármikor szabadon felturbózhatod a fizetéseidet és lehetőséged van annyi pénzt keresni amennyire épp szükséged van.

Ingyenes képzéseket és folyamatos mentorálást kapsz

Bizonytalan vagy és attól tartasz, hogy nem menne neked a modellkedés? Ettől nem kell félned, mert a kezdetektől azonnal ingyenes online képzéseket biztosítunk számodra, hogy rövid időn belül a legjobb modellek táborát tudd erősíteni.

Karrieredet a képzéseken kívül, személyes online beszélgetésekkel, és céljaiddal összhangban levő személyre szabott tanácsadásokkal segítjük folyamatosan. Egy percre sem hagyunk magadra és reflektorral világítjuk ki neked a sikerhez vezető utat. De ez még nem minden…

Minden online történik gyorsan és kényelmesen

Felejtsd el az elavult személyes ügyintézéseket. Lejárt lemez. Nálunk a jelentkezéstől a szerződéskötésen át a munkavégzésig minden az interneten keresztül történik gyorsan és biztonságosan.

Soha nem kell személyesen menned sehová, soha nem kell találkoznod senkivel, nincsenek személyes interjúk, castingok, sem hosszú várakozás.

Jelentkezésedet 2 munkanapon belül elbíráljuk és átlagosan 1 héten belül munkába állhatsz anélkül, hogy egy percre is kimozdulnál otthonról.

Semmit nem kell fizetned

Nincsenek regisztrációs díjak sem rejtett fizetni valók. A munkakezdés teljesen INGYENES! SEMMIT NEM KELL FIZETNED! Sem a jelentkezéskor, sem később.

Legálisan gyarapodhatsz hosszútávon is

Szeretnél egy olyan stabil munkahelyet, amire biztosan számíthatsz akár hosszú évekig is?

Mivel egyik fő törekvésünk, hogy minden modellünknek hosszútávú stabil munkahelyet biztosítsunk, meggyőződésünk, hogy ez csak úgy jöhet létre, ha mindig minden törvényesen és legálisan zajlik.

Ezért mindig minden törvényt betartunk és természetesen szerződést is kötünk veled. Ránk biztos alapokra építhetsz mert a szakmában páratlan háttérrel segítünk neked az adózási kérdésekben is.

Munkánkat igazságügyi szakértők, bejegyzett adószakértők és a Magyar Könyvelők Országos Egyesülete segítik, hogy a legmegbízhatóbb segítséget tudjuk neked nyújtani adózási kérdésekben is.

Nálunk legálisan fogsz sok pénzt keresni és teljes nyugalommal építheted a jövődet anélkül, hogy a NAV-tól kellene tartanod.

Nekünk mint ember is fontos vagy

Szeretnéd végre igazán jól érezni magad a munkahelyeden? Nálunk úgy fogod érezni magad mintha ezer éve ismernénk egymást.

Egy olyan támogató közegbe fogsz belecsöppenni ahová élmény lesz tartozni, mert nálunk mindenkinek jár az elismerés. A GirlBoss® Model Management-nél a legnagyobb büszkeségünk a csapatunk és a közvetlen, bunkózásmentes, baráti légkör.

Velünk őszintén megbeszélheted a vágyaidat, a terveidet, rövid és hosszútávú céljaidat. Mi pedig bíztatni, motiválni, támogatni fogunk és segítünk a legkönnyebben és a legrövidebb idő alatt elérni minden célodat. Biztos lehetsz benne, hogy legyen szó szakmai vagy a munkától független magánéleti problémákról, ránk mindig számíthatsz.

Megtanítunk felépíteni a jövődet

Profi GirlBoss® modellként nem véletlenül tudsz mindent elérni az életben, amit csak szeretnél. Tőlünk olyan dolgokról is fogsz tanulni, amit sehol máshol nem tanítanak az online modelleknek.

Marketing, pszichológia, célkitűzés, pénzügyi intelligencia…  Nem csupán az a célunk, hogy segítsünk neked sok pénzt keresni, hanem arra is megtanítunk, hogy hogyan építsd fel a keresetedből lépésről-lépésre az áloméleted.

Motivált csapathoz tartozhatsz

Téged is kiráz a hideg a kishitű, lehúzó környezettől és a folyton negatív, borúlátó emberektől, akik minden célodat azonnal élve eltemetik?

Közöttünk végre fellélegezhetsz. Nálunk híre hamva sincs a negatívizmusnak. Modelljeinket és munkatársainkat alaposan megválogatjuk és nem kinézet, hanem személyiség alapján! Így teljesen biztos lehetsz benne, hogy egy motivált, támogató csapathoz tartozhatsz.

24/7 támogatást kapsz

Te sem bírod a tetűlassú, bunkó ügyfélszolálatokat, akik ráadásul mindig pont akkor hagynak magadra amikor a legnagyobb szükséged lenne rá?

Legendás modell mentor csapatunk és hozzáértő, türelmes ügyfélszolgálatunk bármilyen felmerülő problémádat kedvesen és barátságosan kezeli az év minden napján 24 órában. Bármikor elérhetsz minket e-mailen, Skypeon, Viberen vagy akár telefonon is. Nálunk nincs buta vagy amatőr kérdés.

Biztos lehetsz benne, hogy minden felmerülő problémádat maximális szakértelemmel villámgyorsan megoldjuk. Te teljes nyugalommal a munkára és a céljaidra koncentrálhatsz. A problémákat bízd csak ránk.

Bármikor kiszállhatsz

Mi van, ha mégsem tetszik az online modellkedés? Mi van, ha útközben jössz rá, hogy mégsem neked való?

Teljesen nyugodt lehetsz, mert a munkát bármikor abbahagyhatod és a szerződésedet akármikor szabadon felbonthatod. Biztos lehetsz benne, hogy nem fogunk akadályokat görgetni az utadba.

Mindenről te rendelkezel szabadon. Kezdd el a munkát kötelezettségek nélkül és ha úgy érzed nem neked való, bármikor abbahagyhatod. Nincs mit vesztened. Te csak nyerhetsz.

Eddig tetszik?

Nézzük meg akkor mi is az az online modell munka és neked mi lesz a feladatod, hogy mindez a tiéd legyen.

“Szeretném, ha mindenki megtudná milyen jó dolog a webkamerás munka és szeretnék segíteni sok lányon. Szeretném, ha megtudnátok, hogy mennyi mindent megváltoztat az online modellkedés és mennyit tud segíteni rajtatok a Girlboss ügynökség. Tényleg megváltozott az életem. Most már minden célomat elérhetem. Iszonyat jó érzés. Boldog vagyok:) :)!! Erre vágytam. ” – Kati, Eger

Online modell munka – Az egyik legjobban fizetett modell munka!

Az online modell munka vagy más néven webkamerás munka az egyik legkeresettebb és legjobban fizetett modell munka a szórakoztatóiparban az egész világon és most Te is hasíthatsz egy szeletet a tortából.

Az online modell munka alapjában véve egy élő adásban történő online szórakoztatás. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy az interneten keresztül élő adásokat sugárzol melyeket gazdag külföldi látogatók néznek leginkább Amerikából, akik magas percdíjakat fizetnek azért, hogy láthassák, irányíthassák az élő adásodat. Te pedig rajongókat gyűjthetsz közülük és könnyedén építheted az ismertségedet és a karrieredet.

Az élő adások alatt látogatók ezreit irányítjuk hozzád és online képzéseinken megtanítunk, hogyan állítsd magad mellé a követők és rajongók tömegeit és hogyan keress mindezzel rengeteg pénzt.

Mi lesz a feladatod online modellként?

Az élő adások teljesen egyediek és szabadon alakíthatók a rajongóid által. Ez azt jelenti, hogy akik nézik az élő adásodat kéréseket tudnak hozzád intézni és így lehetőségük van élőben irányítani a történéseket.

A Te feladatod, hogy video chatelj, beszélgess, flörtölj a rajongóiddal és teljesítsd azokat a kéréseiket, amit a szabályzat is megenged és ami neked is belefér. Ennyi az egész. Egyszerűnek tűnik,  igaz? Mert az is.

Csak virtuális ismeretségeket kötsz!

Nagyon fontos, hogy online modellként csak virtuális ismeretségeket kötsz a világ másik végéről chatelő rajongóiddal, tehát személyesen soha nem találkozol velük és soha semmilyen fizikai kontaktusba nem kerültök.

Minden az interneten keresztül zajlik egy fantázia világban, ahol olyan szerepet játszhatsz amilyet csak szeretnél. Soha senki nem ér hozzád. Sosem találkozol senkivel.

Semmi nem kötelező

Lesznek rajongóid, akik csak beszélgetni szeretnének veled mert egy virtuális barátra vágynak, aki megérti őket és akihez gyakran visszatérhetnek.

De olyanok lesznek többen, akik erotikus élményt is keresnek az élő adások alatt és a kéréseik is ennek megfelelőek lesznek. Tehát a munka során akt modellkedésre is sor kerül!

De hogy mennyit mutatsz meg magadból és a szabályok betartása mellett milyen kéréseket teljesítesz, az csak rajtad múlik, semmi nem kötelező.

Viszont ha számodra nem fér bele az ízléses erotika és a meztelenség, akkor az online modell munka nem neked való. A munka során a finom erotika és a teljes meztelenség elkerülhetetlen.

Ezért némi nyitottságra és vagányságra mindenképp szükséged lesz. Viszont a munkát a legnagyobb titokban is végezheted, mert teljes inkognitót biztosítunk számodra. Olvass csak tovább…

Teljes biztonságban érezheted magad

Különösen nagy figyelmet fordítunk arra, hogy GirlBoss® online modellként a munkádat titokban tudd tartani, ha szeretnéd és teljes biztonságban érezhesd magad.

Megvan rá a technikai lehetőségünk, hogy élő adásaidba kizárólag külföldi látogatókat irányítsunk. Teljes Magyarországot alapvetően tiltjuk, de kérésedre bármilyen más országot is tiltólistára teszünk. Így teljesen kizárt, hogy a családod vagy az ismerőseid rád találjanak az interneten vagy megtekinthessék az élő adásaidat, hacsak nem szeretnéd. Látogatóid és rajongóid más országokban élő vadidegen emberek lesznek.

Ráadásul az online modell munkát művésznéven végzed és az egész online modell karakteredet mi alakítjuk ki neked tetszőlegesen akár a valóságtól teljesen elrugaszkodva.

Az élő adásaid látogatói és a rajongóid csak a művésznevedet és ezeket a kitalált adatokat fogják ismerni rólad. Ezeken a kitalált adatokon felül a látogatók és a rajongók semmi mást nem tudnak meg rólad.

Adataidat a legszigorúbb adatvédelmi törvények teljes betartásával kezeljük! Valós neved, országod, lakhelyedet és minden privát információ rólad teljes titokban marad, senkinek nincs lehetősége ezekhez az adatokhoz hozzáférni.

Milyen elvárásaink vannak?

Jól tudjuk, hogy amit kínálunk az nem egy átlagos munka és ezért azt szeretnénk, ha csakis akkor dolgoznál velünk, ha egyetértesz azokkal az eszmékkel, amikben mi is hiszünk és persze akkor, ha megfelelsz azoknak az elvárásoknak, amiket mi magunkkal szemben is támasztunk.

Nagyon fontos, hogy a következő felsorolást végig olvasd. Az nem gond ha nem illik rád minden hajszál pontosan a következő tulajdonságokból, de minél több az egyezés, annál biztosabb, hogy csodásan fogod érezni magad közöttünk és remekül fogunk tudni együtt dolgozni.

Ilyen embert keresünk
(emberi oldalról):

Vidám, pozitív személyiség

Vidám, jókedvű, magabiztos és optimista személyiség vagy. Szeretsz nevetni és pozitív kisugárzásoddal könnyen jókedvre derítesz másokat is. A megoldások embere vagy és szívesen fogadod a segítséget, el tudod viselni az építő jellegű kritikát és képes vagy tanulni belőle.

Nyitott gondolkodású

Nyitott vagy az újdonságokra és nem vagy földhözragadt. Mersz váltani és bátran bele mersz vágni új, szokatlan dolgokba is. Tovább látsz a saját orrodnál és képes vagy látni, hogy mit miért teszel, mivel mi a célod. Ha esélyt kapsz az élettől, akkor élsz vele és akkor is megragadod a lehetőségeket, ha azok eltérnek a megszokott normáktól. Nem vagy egy prűd csaj és nem botránkozol meg az erotikán, főleg, ha az igényesen és ízlésesen van tálalva.

Kacér

Szívesen vagy a figyelem középpontjában, szívesen tündökölsz. Szereted, ha dicsérnek és bókolnak neked. Kifejezetten jól esik, ha mások rajonganak érted és kiemelt figyelmet fordítanak rád. Nem okoz gondot a csábítás, és némi flörtölés, könnyen elcsavarod a férfiak fejét.

Szorgalmas

Képes vagy felismerni a saját érdekeidet és arra törekszel, hogy kihozd magadból a maximumot. Nálunk teljesen Te rendelkezel a munkaóráid száma fölött és ha többet dolgozol hatványozottan több pénzt tehetsz zsebre. Így szorgalmad könnyen készpénzre válthatod. Mégpedig jó sokra.

Jó társaság

Emberközpontú, kellemes, kedves személyiség vagy és általában hamar szimpatikus leszel az embereknek. Könnyen megtalálod a közös hangot másokkal. A barátaid között népszerű vagy és keresik a társaságodat, mert jó veled tölteni az időt.

Vagány

Lazán tudod kezelni a dolgokat és nem foglalkoztat, hogy mások szerint mi a helyes. Szereted a saját utadat járni anélkül, hogy szégyenkeznél bármi miatt. Nem hagyod, hogy mások begyöpösödött véleménye eltérítsen az utadról és a céljaid elérésétől.

Kitartó

Tudod, hogy mit akarsz és vannak céljaid. De nem csak ábrándozol, és várod, hogy a sültgalamb a szádba repüljön, hanem képes vagy kitartóan munkálkodni a céljaid elérésén, akkor is ha sokáig tart. Nem hátrálsz meg az első adandó nehézségtől, képes vagy legyőzni az utadba gördülő akadályokat. Ha valamit a fejedbe veszel, akkor ahhoz tartod magad és mindig eléred, amit akarsz.

Megbízható

Megbízható és lelkiismeretes vagy, stabil értékrenddel rendelkezel és a korrektség számodra mindenben alapfeltétel. Nem változtatod az ígéreteidet, a fogadalmaidat és a céljaidat naponta. Ha valamit megígérsz, azt betartod és mindig lehet rád számítani.

Igényes

Igényes vagy a megjelenésedre, a környezetedre és mindenben szereted a minőségi, színvonalas dolgokat. Szereted, ha szép a hajad és a sminked, odavagy a csinos ruhákért. Minden, ami körülvesz vagy amit viselsz az árulkodik a jó ízlésedről és az igényességedről.

Sok mindenben magadra ismertél?

Akkor tárt karokkal várunk modell közösségünkbe.

A legszigorúbb szűrőnkön túl is vagy, hiszen a modellek kiválasztásánál nekünk legfontosabb szempont a személyiség.

Ha a személyiséged megfelelő, akkor már csak pár dologra lesz szükséged, hogy Te is GirlBoss® modell lehess és egycsapásra megváltoztathasd az életed.

Nézzük is meg, hogy mik ezek…

 

 

Mire lesz szükséged, hogy dolgozni tudj?

Minden megvan?

Akkor már csak az van hátra, hogy jelentkezz és Te is elkezdhetsz otthonról százezreket keresni.

Mire vársz még? Csapj le a lehetőségre most azonnal!

“Kezdőként kissé bizonytalanul és hitetlenkedve vágtam bele a webkamerás munkába, de hamar eloszlattátok minden bizonytalanságomat. Kezdettől fogva a legapróbb részletekben is segítséget kaptam és mindig bevált minden. Maximálisan elégedett vagyok a közös munkánkkal a keresetem pedig hamar minden képzeletemet felülmúlta.” – Emese, Budapest

“Végre megszabadultam minden nyomasztó adósságomtól. El sem tudom mondani mennyit jelent ez nekem. Mintha újjászülettem volna. Kijutottam a reménytelenségből és végre mindenre van pénzem. Az online modell munka és a Girlboss Models nélkül ez soha nem ment volna, azt hiszem. Üzenem mindenkinek: Van remény. Vágjatok bele bátran.” ” – Erika, Szeged

 

 

Mondd Te hol leszel majd amikor a többiek, akik most csatlakoztak hozzánk már rég szabadon és anyagi gondok nélkül élnek?

Ugye nem még mindig valami dög unalmas munkahelyen fogsz robotolni éhbérért, tele tartozásokkal, kilátások nélkül, szép lassan feladva mindent amire igazán vágysz?

Ne hagyd, hogy ez a hajó elússzon előled!

Csatlakozz hozzánk inkább Te is! Csatlakozz Te is a nyertesekhez!

Be a GirlBoss®!

Nézd csak mit üzen neked Andi, aki már velünk dolgozik….

“Szia! A munkával kapcsolatban voltak kétségeim. Feleslegesen. Ha itt vagy és ezt olvasod,akkor nyugodj meg. Minden pontosan úgy van,ahogy azt leírják neked. Bátran, lazán és magabiztosan! Amit ad neked ez a munka, az a anyagi biztonság, magabiztosság! Minden tőled függ! Ha azon hezitálsz, hogy elkezd-e? Miért ne?! Csináld! Meglátod, hogy menni fog és egyre jobb és jobb leszel! Kezd el mielőbb! Ne várj annyit mint én, és ne gondolkozz annyit … utólag belegondolva sajnálom azt a sok elvesztegetett órát amit azzal töltöttem,hogy csak gondolkoztam… Itt mindenki kedves és barátságos és ez a titka az egésznek! Vágj bele és próbáld ki! Sok sikert kívánok!” – Andi, Szeged

 


Mi fog történni miután elküldted a jelentkezésed?

Az egész jelentkezési folyamat nagyon egyszerű és egyértelmű lesz.
Csupán 6 egyszerű lépés az egész.

Minden az interneten keresztül fog történni gyorsan és biztonságosan. Soha nem kell menned sehová, soha nem kell találkoznod senkivel. Mindig részletesen és alaposan tájékoztatni fogunk a soron következő lépésről és mindig lesz kihez segítségért is fordulnod.

  1. lépés– Küldd el jelentkezésed a jelentkezési űrlapunkon keresztül.
  2. lépés– Jelentkezésedet első körben 2 munkanapon belül elbíráljuk és e-mailben (ha kértél SMS értesítést, akkor SMS-ben is) értesítünk a döntésünk eredményéről és a további teendőkről.
  3. lépés– Második körben tartunk veled egy online felvételi beszélgetést (Skypeon) és megnézzük a technikai felszerelésedet is (számítógép, internet, webkamera), hogy megfelelnek-e a munkára. Ha valami nem lenne megfelelő, akkor átbeszéljük a lehetőségeidet.
  4. lépés– Megkötjük veled a modell szerződést, melyet az aláírás előtt részletesen át is beszélünk, hogy biztosan mindent tökéletesen világos legyen számodra.
  5. lépés– Hozzáférést kapsz a saját modell fiókodhoz és oktatóközpontodhoz. Elkezdjük az oktatásodat és a felkészítésedet a munkára.
  6. lépés– Elkezdheted a pénzkeresést, a karriered építését és az álmaid megvalósítását.

Meddig fog mindez tartani? Mennyi idő alatt állhatsz munkába?

Mivel minden az interneten keresztül történik, élj bárhol a világban, az egész folyamat a jelentkezéstől a munkába állásig ideális esetben egy héten belül lezajlik. Minden azon múlik, hogy mennyire gördülékenyen és gyorsan tudsz velünk együttműködni a felvételi folyamat és az oktatások során. Tehát minél gyorsabban reagálsz a soron következő lépéssel és az oktatásoddal kapcsolatos kéréseinkre, annál gyorsabban kezdhetsz el pénzt keresni.

Copyright GirlBoss® Model Management | Adatkezelési nyilatkozat | Kapcsolat

DMCA.com Protection Status

error: A weboldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll és a GIRLBOSS® Model Management írásos engedélye nélkül nem másolható!