Mi az a webkamerás munka?

Mit csinál egyáltalán egy online modell?

A profi online modellek manapság kétségtelenül a szórakoztatóipar egyik legjobban fizetett modelljei. A modellek szórakoztató munkával keresnek nagyon sok pénzt és olyan szabad és független életet élhetnek, amiről az átlagember álmodni sem mer. Nem csoda, hogy az érdeklődés hatalmas a fiatal nők körében és a szakma népszerűbb, mint valaha. De vajon mi ez a munka pontosan? Mit csinál egy online modell? Vajon neked is menne a webkamerás munka? Ebből a cikkből kiderül.

Azt egy előző cikkben már kiveséztük, hogy mitől olyan nagy durranás a webkamerás munka.

Jó online modellügynökséggel együtt dolgozva…Szórakoztató, megbízható, stabil munka, amivel sok pénzt lehet keresni és még ráadásul otthonról is végezhető. Teljes szabadság, anyagi függetlenség, önmegvalósítás, életstílus… Ki ne szeretne egy ilyen munkát?

De még mielőtt hanyatt homlok rohannál jelentkezni, nagyon fontos tisztában lenned azzal, hogy miről szól a webkamerás munka és hogy miből áll egy online modell munkája. Csak így fogod tudni eldönteni, hogy tényleg szeretnéd-e megtapasztalni, hogy milyen az élet online modellként.

Kezdjük is rögtön a legelején.

Mi az a webkamerás munka?

A webkamerás munka és az online modellkedés vitathatatlanul az egyik legjobban fizetett modell munka a szórakoztatóiparban.

Az online modellkedés alapjában véve egy élő adásban történő online szórakoztatás, amelyre a kereslet mára az egekbe szökött. A számadatok megdöbbentőek. Az online szórakozásra vágyó ügyfelek százmilliói látogatják naponta az online modelleknek munkát biztosító webkamerás weboldalakat. Ez a fajta streaming technológiára épülő internetes szolgáltatás pedig dollármilliárdos üzletággá nőtte ki magát.

A weboldalak látogatói a világ minden részéről érkeznek és az iparág megállíthatatlanul fejlődik világszerte, de jelenleg a legkomolyabb és legfizetőképesebb érdeklődés Amerikából mutatkozik.

Ebből az is következik, hogy a legtöbb esetben az angol nyelvtudás nagyon fontos része az online modellek munkájának.

De ma már azoknak sem kell búsulniuk, akik egyáltalán nem beszélnek angolul, mert mi számunkra is tudunk munka lehetőséget biztosítani. Így már angol nyelvtudás nélkül is sok pénzt lehet keresni otthonról online modellként. Arról majd egy másik cikkben, hogy ez hogyan lehetséges.

Kik az online modellek?

Az online modellek egy jó modellügynökségnél olyan előadóművészek, akik az interneten keresztül élő adásban szórakoztatják az online szórakozásra vágyó ügyfeleket. A profi modellek előadóművészként az élő adásaik alatt mindvégig a modellügynökség segítségével előre gondosan felépített karaktert és szerepet játszanak el az adásaik alatt, akárcsak a hollywoodi színészek.

Néhányan visszahőkölnek ettől a szótól, hogy előadóművész és elbizonytalanodnak, de nem kell ettől megijedni. Webkamerás munkára sehol nem képzett színészeket keresnek és vannak modellügynökségek, mint például a GIRLBOSS® Model Management is, ahol még a lányok kinézete sem fontos. Annál inkább a személyiség. Az ügynökségünk folyamatos mentorálással és képzésekkel bárkiből rövid idő alatt sikeres és igen népszerű előadóművészt tud faragni.

Viszont emlékszel mit mondtunk korábban? Szórakoztatóipar és online szórakoztatás. Egy mélabús, mindig negatív, állandóan rosszkedvű ember aligha szórakoztató. A profi online modellektől a munka megkívánja, hogy vidám, motivált, élettel teli személyiségek legyenek, akik képesek másokat is feltölteni az energiáikkal.

Ha most azt gondolod, hogy húú én pont ilyen vagyok, az már nagyon jó kezdet, de ez még önmagában kevés ahhoz, hogy jó előadóművész és profi online modell legyél.

Viszont…

Minden megtanulható

20 év tapasztalatával a hátunk mögött biztosan tudjuk, hogy az online modell szakma bárkinek magtanulható és bárkiből, így akár belőled is profi előadó vállhat.

Természetesen azért számítanak az egyedi képességek és a tehetség is, de legfontosabb az akarat és a szorgalom. Ebből adódik, hogy vannak, akiknek hosszabb ideig tart profi modellé válni, másoknak pedig megy, mint a karikacsapás.

Kreativitás és önkifejezés

Egy profi modell képzés során a modellek megtanulják az online előadóművészek legféltettebb trükkjeit, technikáit és azt is, hogy hogyan vigyék bele a munkádba a saját személyiségüket, hogyan használják ki az adottságaikat és hogyan tudják kibontakoztatni a kreativitásukat.

Ezért érzi úgy sok modell, hogy ez a munka nemcsak egy nagyon jó internetes kereseti lehetőség, hanem egyfajta önkifejezés, amivel ráadásul valami pluszt is tudnak nyújtani a világnak.

Az egyik kezdő modellünk például ezt írta nekünk nemrég:

“Izgalmas szakaszba léptem, és látom mennyi lehetőség rejlik még az online modellkedésben. Ez a munka sokkal többről szól(hat), mint a pénzkeresés. Életstílus, önkifejezés,…”- Erika, Budapest

Miből áll egy online modell munkája?

A gyakorlatban az online szórakoztatás annyit jelent, hogy a modellek az interneten keresztül élő adásokat sugároznak, az adások nézői pedig magas percdíjakat fizetnek azért, hogy láthassák, irányíthassák az élő adásokat.

A nézők számára az egésznek a varázsa az élő kapcsolatban és az irányítás lehetőségében rejlik. Ugyanis akik nézik az élő adásokat kéréseket tudnak a modellekhez intézni és így lehetőségük van élőben irányítani a történéseket.

Az online modellek fő feladata, hogy chateljenek, beszélgessenek, flörtöljenek az élő adások nézőivel és teljesítsék azokat a kéréseiket, amit a szabályzat is megenged és ami nekik is belefér. 

A munka során a modellek egy nagyon laza, szórakoztató chatelés alatt tudják építeni könnyedén az ismertségüket, a karrierjüket és játszva tudják egyre nagyobbra duzzasztani a rajongótáborukat, akik rengeteg pénzt hagynak náluk az élő adásaikért cserébe.

Csak virtuális ismeretségek születnek

Nagyon fontos, hogy csak virtuális szórakoztatásról van szó! Az online modellek csak virtuális ismeretségeket kötnek a világ másik végéről chatelő rajongóikkal, tehát személyesen soha nem találkoznak velük és soha semmilyen fizikai kontaktusba nem kerülnek.  

Minden az interneten keresztül zajlik egy fantázia világban, ahol mindenki olyan szerepet játszhat amilyet csak szeretne. Soha senki nem ér a modellekhez. Sosem találkoznak senkivel.

Ha pedig a modellek otthonról dolgoznak, akkor még intimebb a dolog, hiszen csak ők vannak a szobában a laptopjuk és a webkamerájuk társaságában. Ez annyira biztonságos és intim, hogy néha szinte irreálisnak tűnik, hogy a világ másik végéről valóban vadidegen emberek nézik őket, akikkel soha nem fognak találkozni.

Milyen kéréseik lehetnek a vendégeknek?

Egy online modell nap mint nap sok emberrel találkozik a virtuális térben, így a munkája mindig nagyon változatos. A látogatóknak a legkülönfélébb kéréseik lehetnek az unalmas kérésektől az izgalmas erotikus dolgokon át a legszórakoztatóbb, vicces dolgokig. A paletta igen színes.

A szociális kapcsolatok változásának a hatására egyre többen vannak az olyan látogatók, aki csak beszélgetni szeretnének a modellekkel, mert egy virtuális barátra vágynak, aki megérti őket és akihez gyakran visszatérhetnek.

Sok vendég úgy nyilatkozik, hogy szívesen kifizeti a magas percdíjakat, és költ el rengeteg pénzt, mert olyanok neki a modellek, mintha a pszichológusaik lennének. Csak sokkal csinosabbak és könnyebben elérhetők 😊

Az ilyen látogatóknak szükségük van egy online barátra, akivel mindent megoszthatnak, aki meghallgatja őket, akinek fontosak és akivel bármiről nyíltan beszélgethetnek legyenek azok mindennapi dolgok vagy erotikus vágyak.

Ez egy nagyon erősen fejlődő irány és egy rohamosan növekvő igény a látogatók részéről, amiből a képzett modellek nagyon sokat tudnak profitálni.

Vannak erotikus kérések is?

Igen, vannak. Ez nem titok. A webkamerás munka az erősödő beszélgetős vonal ellenére is még mindig leginkább az erotikáról szól. A látogatók többsége a jó beszélgetések és a barátkozás mellett erotikus élményt is keres az élő adások alatt és így a kérések is ennek megfelelőek lesznek.

Így szükségszerű, hogy a modellek legalább némi finom erotikát vigyenek az élő adásaikba. Az akt szereplés és a meztelenség egy profi modellnek elkerülhetetlen.

Ezért némi nyitottságra és vagányságra mindenképp szüksége van annak, aki élvezni szeretné a webkamerás munka és az online modellkedés páratlan előnyeit.

Ha a chat partner azt kéri, akkor a modellek meg kell mutassák magukat meztelenül is. Viszont ezen felül már szabadon dönthetnek, hogy milyen kéréseket teljesítenek. Illetve azt, hogy mit kérhetnek a látogatók és mit lehet egyáltalán megcsinálni, egy szigorú szabályzat is szabályozza, amit a modellek kötelesek betartani.

Tehát nincs mitől tartani, mert a kontroll végig a modellek kezében van.

De azt azért el lehet mondani, hogy a legtöbb pénzt kereső modelleknek egyáltalán nem okoz gondot a meztelenség, a sztriptíz, mint ahogy az sem, hogy akár magukhoz nyúljanak és néhány ízléses, esetleg játékos szexuális segédeszközt is használjanak az élő adásaik alatt.

Ez meredek? Nem ezt tapasztaljuk…

A modellek azt mondják az egész nem nehéz, hiszen eleve ez csak egy szerep, amit előadóművészként eljátszanak. Soha nem kell azonosulniuk magánemberként is a szerepükkel. A többségük teljesen átlagos lány, átlagos kinézettel, akiről soha nem gondolná senki, hogy mivel foglalkozik. Talán te is ismersz néhányat közülük. Csak nem tudsz róla. 😊

Ráadásul a modellek szinte kivétel nélkül úgy nyilatkoznak, hogy a munka még ha kicsit bevállalósnak is tűnt elsőre, végül minden értelemben sokkal jobbá tette az életüket.

Mindannyiuknak nagyon jól esik, hogy a látogatóktól elképesztő mennyiségű dicséretet és önbizalmat kapnak. Emellett pedig nagyon sokat tanulnak saját magukról, a férfiakról és a világról.

Ezt például Dominika írta nekünk nemrég, amikor megkérdeztük tőle, mi a tapasztalta a munkáról:

„Én is féltem az elején hogy milyen lesz de nagyon meg lepődtem. Amióta dolgozok azóta több önbizalmam van és nagyon jól érzem magam! Nagyon sok mindent tanultam.” -Dominka

A modelleket nem nagyon érdekli, hogy szexuálisan kissé kitárulkozóbb tartalmat közvetítsenek. Sőt…

A legtöbb online modell arról számol be, hogy valódi kreativitást és önkifejezésként tudnak megvalósítani miközben úgy érzik, hogy hozzá tudnak tenni valamit a világhoz. Imádják amit csinálnak, imádnak emberekkel beszélgetni, meghallgatni őket és befolyással lenni rájuk. Úgy érzik, hogy emberek életét tudják megváltoztatni és ez nagyon inspiráló.

És egyébként is…

Nem mindegy? A chatpartner a világ másik végén nézi az adást…sosem fognak találkozni.

Viszont a fentiekből azért elég világosan látszik, hogy ha valaki egy prűd, gátlásos csaj, aki elítéli a meztelenséget és aki megbotránkozik az ízléses erotikán, akkor a webkamerás munka és az online modellkedés sajnos nem neki való. Pont. Ezen nincs mit szépíteni.

Viszont, annak, aki szeret tündökölni, aki szereti, amikor dicséretekkel halmozzák el a férfiak, akinek jól esik amikor figyelnek rá és bókolnak neki, aki szeret új embereket megismerni, akinek örömöt okoz segíteni másoknak, és mindemellett nem okoz gondot az ízléses meztelenség sem, annak ez a munka valódi főnyeremény lesz.

Ennek ellenére, érthető módon sokan nem szeretnék, ha az ismerőseik vagy a családjuk megtudná mivel foglalkoznak és nagyon sokszor kérdezik tőlünk:

Titokban lehet tartani, az online modellkedést?

A válaszunk mindig ugyanaz. Igen. Lehetőségek egész hada álla rendelkezésünkre, melyet mind a modellek védelmébe állítunk, ha ezt szeretnék.

Csak hogy pár dolgot említsünk…

Teljes országok letiltása

Megvan a technikai lehetőség arra, hogy az élő adásokat kizárólag külföldi látogatók láthassák. Illetve az adások látogatói tetszőlegesen bármilyen országból kizárhatók.

A legtöbb webkamerás stúdió és online modellügynökség megadja a lehetőséget a modelleknek arra, hogy eldönthessék, mely országokból nem szeretnének látogatókat fogadni. De azt érdemes mindig ellenőrizni, hogy aztán el is végezzék a tiltásokat.

Azt viszont garantáljuk, hogy a GirlBoss®-nál különösen nagy figyelmet fordítunk arra, hogy modelljeink teljes biztonságban érezhessék magukat. Az élő adásokból teljes Magyarországot alapvetően tiltjuk, de a modellek kérésedre bármilyen más országot is tiltólistára teszünk. (Manapság már gyakori kérés a sok külföldön dolgozó ismerős miatt más országokat is tiltani Magyarországon kívül.)

Fontos, hogy a GirlBoss®-nál nem a régen mindenki által használt, könnyen megkerülhető IP cím alapú tiltásokat alkalmazzuk, hanem ennél sokkal fejlettebb technikai megoldásokat, melyeknek csak kicsi része az IP cím felismerése. Ezek a tiltási rendszerek már nem megkerülhetők.

A tiltásokat a GirlBoss®-nál a modellek maguk is bármikor ellenőrizhetik. Ez alap. Így teljesen kizárt, hogy a családjuk vagy az ismerőseik rájuk találjanak az interneten vagy megtekinthessék az élő adásaikat. Modelljeink látogatói és rajongói mindig más országokban élő vadidegen emberek.

Művésznevek és kitalált karakterek

Ráadásul az online modell munkát a modellek művészneveken végzik és a GirlBoss®-nál az egész online modell karakterüket is mi alakítjuk ki tetszőlegesen, a valóságtól teljesen elrugaszkodva. Az élő adások látogatói és a rajongók így csak a művészneveket és ezeket a kitalált adatokat fogják ismerni a modellekről. Ezeken a kitalált adatokon felül semmi mást nem lehet róluk megtudni.

A modellek valós neve, lakhelye és minden privát információ róluk teljes titokban marad, senkinek nincs lehetősége ezekhez az adatokhoz hozzáférni.

Csak óvatosan!

Azért azt fontos megjegyezni, hogy ha fontos számodra az inkognitód és az adataid biztonsága akkor nagyon fontos, hogy jól válassz webkamerás stúdiót vagy online modell ügynökséget. A webkamerás munka egy szuper és biztonságos munka, de csak akkor, ha lelkiismeretes, törvénytisztelő, szakértői kezekben vagy.

Összegzés

Bízunk benne, hogy így a cikk végére most már tudod, hogy a webkamerás munka a szórakoztatóipar egyik legjobban fizetett modell munkája, ahol a modellek élő adások alatt szórakoztatják a beszélgetésre, figyelemre és erotikus élményre vágyó nézőiket. Mindezt akár a saját otthonukból, teljes inkognitóban és biztonságban.

Tudod, hogy a webkamerás munka és az online modellkedés a legjobb pénzkereseti lehetőség az interneten, ami egy szórakoztató munka mellett kivételes kitörési lehetőséget biztosít. Aminek a segítségével, ha van benned kellő nyitottság, megalapozhatod az egész jövődet és megvalósíthatod minden álmodat.

Ha jó modell ügynökség egyengeti az utadat, akkor egy olyan szabad és anyagilag független életstílust tapasztalhatsz meg amit egyetlen másik munkahely sem tud biztosítani.

Igen, kell hozzá egy kis nyitottság, de kinek mennyit érnek az álmai… Van, aki egész életében csak várja a sült galambot és minden lehetőséget tátott szájjal hagy elúszni. Mások pedig tojnak mindenki véleményére, lecsapnak az adódó lehetőségekre és mindent elérnek amire vágynak.

Tudod, mi abban hiszünk, hogy minden okkal történik az életben. Talán Te is azért olvasod pont most ezt az írást, mert nálad is megérett az idő a változásra.

Nézd, a lehetőség most a Te életedben is megjelent.

Kérdés csak az, hogy vajon élsz-e vele… Vajon készen állsz rá, hogy ledöntsd a korlátaid és elérd az álmaid?

Stúdióból vagy otthonról?

Most, hogy már tudod miről szól a webkamerás munka, talán már Te is izgatottan várod, hogy kipróbálhasd magad online modellként. De várj még. Ne edd olyan forrón a kását.

Mielőtt még fontos döntéseket hoznál, lényeges azt is tudnod, hogy a webkamerás munkát alapvetően kétféleképpen lehet végezni. Webkamerás stúdióból vagy otthoni munkaként. És bizony egyáltalán nem mindegy, hogy melyik lehetőséget választod.

Mindkét lehetőségnek megvannak a maga előnyei és hátrányai és nem mindegyik lehetőség megfelelő mindenkinek.

Ha csak egyszer is megfordult a fejedben, hogy Te is online modell legyél, akkor kulcsfontosságú kérdés, hogy el tudd dönteni, hogy az otthoni webkamerás munka vagy egy webkamerás stúdió neked a legjobb választás. Ehhez részletes segítséget adunk a következő cikkünkben.

 

 

Kapcsolódó cikkek

Kövess minket a közösségi médián is

Kapcsolódó cikkek

Copyright GIRLBOSS® Model Management | Adatkezelési nyilatkozat | Kapcsolat

DMCA.com Protection Status

error: A weboldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll és a GIRLBOSS® Model Management írásos engedélye nélkül nem másolható!
Share This