Hogyan fogj bele a webkamerás munkába?

Kudarc vagy siker? Ez itt a kérdés!

Sok pénz, gazdagság, szabadság, könnyű internetes munka, életstílus…a webkamerás munkával kapcsolatban repkednek az ígéretek. De valóban ilyen könnyű lenne? Online modellé válni csakugyan könnyű, de valóban sok pénzt keresni, anyagi biztonságot és fényes jövőt teremteni online modellként az már ezészen más tészta. Most lerántjuk a leplet arról a 4 sarkalatos pontról, ami alapjaiban határozza meg a kudarcot vagy a sikert a webkamerás munkában. Megmutatjuk azt is hogyan csináld.

Ha csak egyszer is gondoltál már arra, hogy kipróbáld magad online modellként és belevágj a webkamerás munkába, akkor ez az írás kötelező olvasmány!

Olyan információkat osztunk meg veled, amik alapjaiban fogják meghatározni az online modell karrieredet, vagy akár túlzás nélkül az egész életedet.

Ne is húzzuk tovább az időt, kezdjük rögtön a legelején.

A legjobb internetes munka

Azt nyugodtan leszögezhetjük, hogy a webkamerás munkánál nem létezik jobb internetes munkalehetőség. Ez tény!

A webkamerás munka és az online modellkedés fénykorát éli és aki egy valós és nagyon jól fizető otthonról végezhető internetes munkát keres, az is kétségtelenül megtalálja vele a számításait.

Persze csak akkor, ha nem szúrja el az egészet már a legelején.

Online modellé válni könnyű…

de jó online modellé, aki tényleg mesébe illő kereseteket vág zsebre és valódi jövőt épít magának. Na az már más tészta.

20 év tapasztalattal a hátunk mögött magabiztosan állíthatjuk, hogy a csúfos kudarc vagy a fényes siker legtöbbször már azelőtt eldől mielőtt meg egy percet is dolgozna a valaki online modellként.

Hogy lehet ez?

Nagyon egyszerű…

A kudarcnak általában 4 fő oka van

A sikertelen lányok…

 1. nem tudják pontosan mit vállalnak és nem nekik való a munka
 2. azt hiszik, hogy egyedül is boldogulni tudnak és önállóan vágnak bele
 3. rosszul választanak az otthoni és a stúdió munka közül
 4. rosszul választanak webkamerás stúdiót vagy online modellügynökséget

Tudod mi a közös ebben a 4 pontban?

Az, hogy kellő ismeretek birtokában, mind a négy pont megelőzhető lenne.

Alapszabály

Jól jegyezd meg, hogy egy sikeres online modell karrierje a tájékozódással és a megfelelő információk összegyűjtésével kezdődik. Soha ne ugorj fejest a webkamerás munkába felelőtlenül. Szánj rá elegendő időt, hogy tájékozódj!

Tudjuk jól, hogy nagyon kell a pénz és hogy legjobb lett volna már tegnap elkezdeni a munkát, de ha túl elhamarkodottan döntesz, akkor a mesés anyagi helyzet és a boldog élet helyett csak a csalódások fognak rád várni.

Ráadásul könnyen olyan kellemetlen, vagy akár veszélyes helyzetekbe csöppenhetsz, melyek az egész jövődre kihatással lehetnek.

Ugyanakkor, ha egy kis türelmet erőszakolsz magadra és alaposan körbejárod a témát mielőtt döntéseket hoznál, akkor életed legnagyobb lehetőségének nyitsz ajtót amikor online modellnek állsz.

Nem kisebb a tét, mint a Siker vagy a Bukás.

Mit kell tehát tenned, hogy Te a bukást még hírből se ismerd?

Szerezz ismereteket és tájékozódj alaposan!

Ezeken a pontokon menj végig:

 1. Ismerd meg, hogy mi az a webkamerás munka és hogy tudnád-e egyáltalán csinálni
 2. Ne akard egyedül megváltani a világot, mert ebben a szakmában ez nem fog sikerülni
 3. Tudd biztosan, hogy az otthoni vagy stúdió munka felel meg neked
 4. Válassz nagyon körültekintően és jól webkamerás stúdiót vagy online modellügynökséget

Azért ez a 4 témakör még nem a világ vége, ugye? Pár óra alatt simán utána lehet nézni mindennek. Ennyi időd már csak van, ha meg akarod változtatni az anyagi helyzetedet és az életedet. Elvégre ez a tét.

Ezeket az infókat bárhol összeszedheted a neten, de mi ennél azért jobban megszerettük volna könnyíteni a dolgodat. Ezért minden témában írtunk is egy-egy részletes cikket, hogy még csak el se kelljen hagynod ezt az oldalt és minden szükséges információt tálcán kapj a kezedbe. Ez azért így már elég kényelmes és időspórolós, nem igaz?

A cikkeket a fentebbi felsorolás linkjeire kattintva találod.

Nem kell, hogy Te is mindenképp online modell legyél

Egyáltalán nem biztos, hogy az online modellkedés neked való, de az életben a sikerhez alapvető fontosságú a nyitottság, az érdeklődés és a tanulási vágy. Fogd fel úgy, hogy most csupán tágítod a világnézetedet és az ismereteidet, majd végül, amikor már mindent tudsz a dologról, eldöntöd, mit is gondolj az egészről. Végül is ez így korrekt nem? Hiszen amíg nem ismerünk valamit aligha tudunk intelligensen állást foglalni a témában.

Hidd el, ha ezt a 4 említett témakört tisztába teszed, akkor nemcsak könnyen fogsz tudni dönteni az online modellkedéssel kapcsolatban, hanem jól is. Ráadásul olyan ismeretekre teszel szert, ami csak igen keveseknek van a birtokában. És igen, jól gondolod. Akik ismerik és betartják ezeket az alapvető dolgokat, azok kivétel nélkül mind a sikeres és jól kereső modellek.

Ugye Te nem vagy lusta megvalósítani az álmaid?

Érdekes ez, mert minden információ a kirakatban van, a többség mégsem él vele. Kiszúrja a szemüket a lehetőség, ott van az orruk előtt, mégsem látják. Tudod miért? Mert lusták. Lusták még ahhoz, is, hogy megismerjenek alaposan egy új lehetőséget, amit a sors tálcán kínál nekik. Inkább marad a jó öreg ítélkezés, meg élből elutasítás mindenre.

Mert nem is akarnak mást, mint ami most van. Mert végül is jó’van az úgy. Szar, de legalább megszokott. Ja…és kényelmes…kényelmes üldögélni a jó meleg pöcegödörben.

Ugye Te nem így gondolkozol?

Ugye nem?

Ugye Te nem szeretnél unalmas, besavanyodott, koravén életet élni?

Ugye Te nem szeretnéd, hogy az anyagi problémák lassan téged is felőröljenek?

Ugye Te ki szeretnéd bontakoztatni a benned rejlő tehetséget és adni valami értékeset a világnak?

Ugye Te is olyan életet szeretnél élni amilyet megálmodtál magadnak és amit megérdemelsz?

Ugye neked vannak még céljaid és álmaid, amikért hajlandó vagy küzdeni?

Bárcsak igennel felelnél az utolsó három kérdésekre. A világnak nagy szüksége lenne az ilyen emberekre.

Csakhogy ezek a dolgok bizony nem lesznek ingyen az életben. Meg kell mozdulnod értük.

Úgyhogy Te ne egyél lusta, mint a többség!

Merj kilógni a sorból és a saját utadat járni. Ne legyél lusta megvalósítani az álmaid! Ne legyél lusta kezedbe venni az irányítást… főleg, ha az egész csak pár oldal elolvasásával kezdődik.

Most csak egyetlen döntést kell meghoznod

Azt, hogy Te nem akarsz egy begyöpösödött minden újdonságtól elzárkózó vénasszony lenni idejekorán. Te meg akarod ismerni alaposan a webkamerás munka és az online modell szakma nyújtotta lehetőséget és a rendelkezésedre álló információkat. Csak ennyit dönts el.

Ez egyelőre elég. A többiről beszéljünk akkor amikor már többet tudsz…

Az olvasnivalók tehát sorrendben:

 1. Ismerd meg, hogy mi az a webkamerás munka és hogy tudnád-e egyáltalán csinálni
 2. Ne akard egyedül megváltani a világot, mert ebben a szakmában ez nem fog sikerülni
 3. Tudd biztosan, hogy az otthoni vagy stúdió munka felel meg neked
 4. Válassz nagyon körültekintően és jól webkamerás stúdiót vagy online modellügynökséget

(Persze ha nagyon elszánt és tudásra éhes vagy, akkor vannak még írásaink a témában bőségesen. De ez a 4 cikk legyen az első, hogy megszerezd az alapvető tudást.)

A lehetőség a Te ajtódon is bekopogtatott. Talán nem véletlen… A többi már rajtad múlik.

Kapcsolódó cikkek

Kövess minket a közösségi médián is

Kapcsolódó cikkek

Copyright GIRLBOSS® Model Management | Adatkezelési nyilatkozat | Kapcsolat

DMCA.com Protection Status

error: A weboldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll és a GIRLBOSS® Model Management írásos engedélye nélkül nem másolható!
Share This