A LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK A WEBKAMERÁS MUNKÁRÓL ÉS AZ ONLINE MODELLKEDÉSRŐL

Ezen az oldalon minden olyan kérdést megtalálsz, amit a webkamerás munkáról és az online modell munkáról a leggyakrabban kérdeznek tőlünk. Természetesen részletesen választ is adunk minden kérdésre. Megtudhatod azt is, hogy mi különbözteti meg a GirlBoss® Model Management-et egy webkamerás stúdiótól és hogy milyen előnyei vannak, ha a webkamerás munkát otthonról végzed.

Csemegézz a kérdések és a válaszok között és ha valamire nem találsz választ kérdezz tőlünk Te is nyugodtan.

„Sokkal könnyebb az életem, amióta ezt csinálom. Az előző munkahelyemen fele annyit kerestem 8 órában, mint most 4 órában otthonról. Teljesen elégedett vagyok. Nekem eddig csak jót adott ez a munka. Szerintem megéri bele vágni mert ebből az otthoni munkából tényleg meg lehet élni. Nem is akárhogy …” – Anita, Budapest

„Egyedülálló anyukaként nem könnyű boldogulni. De mióta rátok találtam megváltozott minden. Végre sokkal több időm vagy a kislányomra és saját magamra is. Akkor dolgozom amikor én akarok, ráadásul nem kell kétszer is meggondolnom, hogy megvegyem-e amit szeretnék! Nem gondoltam, hogy ilyen egyszerűen fog menni gyerek mellett az, hogy sok pénzt keressek!” – Erika, Salgótarján

Gyakran feltett kérdések

Mennyit fogok GirlBoss® online modellként keresni?

Modell ügynökségünknél dolgoznak teljesen kezdő és nagy tapasztalattal rendelkező vérprofi modellek is. Épp ezért a keresetek is nagyon széles sávban mozognak attól függően, hogy egy modell mennyit dolgozik és hol tart épp a karrierjében.

Általánosságban azt lehet mondani, hogy már rögtön az első hónapokban is egy átlagos kezdő GirlBoss® online modell, aki mellékállásban dolgozik napi 4 órát és heti 5 napot, az nagyjából 200 – 300 ezer Ft-ot tud keresni havonta és innen tudja elkezdeni építeni a karrierjét. Nem is rossz egy mellékállásra, főleg kezdő fizetésnek nem igaz?

Ugyanis ez csak a kezdet. Egy szorgalmas, tanulni hajlandó, fejlődésre nyitott, szakmailag felkészült modell a csapatunk tagjaként gyorsan tudja építeni a karrierjét és a keresete is folyamatosan növekszik. Nem ritka, hogy egy tehetséges online modell keresete akár már az első évben eléri a havi 1 millió Ft-ot.

A legjobb GirlBoss® modellek pedig megkeresik akár a 2-3 millió forintot is havonta. De ne legyenek illúzióid. Ez már a profi szint. Ez a fizetés senkinek sem hullik „csak úgy” az ölébe. Ahhoz, hogy ezt a szintet elérje valaki hosszan tartó kemény munkára, tanulásra és sok erőfeszítésre van szükség.

De ha Te nem ijedsz meg a kihívásoktól és a kitartó kemény munkától, akkor GirlBoss® online modellként akár teljesen kezdő szintről indulva is hatalmas karriert tudsz befutni. Szorgalmas munkával, tanulással és kitartással számodra is elérhető cél, hogy a legjobb GirlBoss® modellek közé kerülj és Te is profi modellekhez méltó álomfizetéseket kapj.

Mindegy, hogy megelégszel egy laza mellékállással és egy párszázezres fizetéssel vagy el akarod érni a legmagasabb álomfizetéseket és az ezzel járó luxus életet. Mi megadjuk a lehetőséget és a támogatást mindkettőhöz. A döntés a Te kezedben van.

Ha több pénzre van szükségem, akkor dolgozhatok többet?

IGEN!
Mégpedig amennyit csak szeretnél. Bármikor dolgozhatsz többet, mint a szerződésben vállalt minimum óraszám. Nem kell engedélyt kérned senkitől, senki nem fog utadba állni, ha többet szeretnél dolgozni és keresni.

Sőt kifejezetten örülünk neki, ha motivált vagy és felismered a saját érdekeidet. Mindig értékeljük, ha többet szeretnél keresni és ezért hajlandó vagy többet is dolgozni.

Nincs fizetési plafon, így lehetőséged van annyi pénzt keresni a webkamerás munkával amennyit csak szeretnél. Mindegy, hogy csak pár órával szeretnél többet dolgozni vagy akár a duplájára akarod emelni a munkaóráid számát és a keresetedet, nálunk szabadon megteheted.

Milyen gyakran kapok fizetést?

KÉTHETENTE!
Soha többé nem kell a küszöböt rágnod a hó végén, mert nem csak magas fizetést biztosítunk, de kéthetente ki is fizetünk, hogy még könnyebbé tegyük az életedet. Nálunk elképzelhetetlen, hogy ne kapd meg időben a megérdemelt fizetésed. Minden hónapban 10-én és 25-én garantáltan ott fog várni a pénzed a számládon.

Hogyan kapom meg a fizetésem?

A fizetéseidet alap esetben banki átutalással fogod megkapni. Az átutaláshoz bármilyen magyar vagy akár külföldi banknál nyitott bankszámla megfelel. A bankszámlakivonaton soha semmi nem fog arra utalni, hogy milyen munkából származik a pénz.

Ha nem szeretnél banki átutalást kapni, vagy nincs bankszámlád, akkor lehetőséged van a fizetésedet egy részedre létrehozott privát online számlára is kérni. Ez a számla hasonló, mint a PayPal. Ezt a számlát a munkakezdést követően nyitjuk meg neked teljesen díjmentesen. A számlához dombornyomott bankkártya is tartozik, mellyel bármelyik ATM-ben vehetsz fel pénzt és fizethetsz világszerte, ahol a MasterCard elfogadott.  Ennek a privát online számlának az is egy nagyon nagy előnye, hogy nem fér hozzá semmilyen behajtó vagy egyéb hatóság! Így nem kell félned attól, hogy leinkasszózzák a számládat és minden fizetésedet megkapod akkor is ha tartozásaid vannak.

Biztonsággal és legalitással kapcsolatos kérdések

Biztonságos munka az online modellkedés?

IGEN!
A GirlBoss® Model Management-nél a webkamerás munka teljesen biztonságos! Egyik legfontosabb, alapvető törekvésünk, hogy mindig tiszteljünk téged és vigyázzunk rád.  Célunk, hogy minden tekintetben biztonságban tudhasd a jelenedet és a jövődet is.

Minden feltételt érthető szerződésben rögzítünk, így soha nem érhetnek meglepetések.

Mindig betartunk minden törvényt, a legszigorúbb adatvédelmi törvényeket is beleértve. A valós neved, címed és adataid semmilyen körülmények között nem juthatnak illetéktelen kezekbe. Ebben biztos lehetsz.

Legális munka az online modellkedés?

IGEN!
Egyik fő törekvésünk, hogy egy olyan stabil és hosszútávú munkahelyet biztosítsunk neked amire biztosan számíthatsz akár hosszú-hosszú éveken át. Meggyőződésünk, hogy ez csak úgy jöhet létre, ha minden törvényi előírást betartunk. Ezért a GirlBoss® Model Management-nél a webkamerás munka 100%-osan legális keretek között zajlik így Te is legálisan gyarapodhatsz akár hosszútávon is.

Elhivatottságunkat és törekvéseinket neves jogi szakemberek és szervezetek is nagyra tartják. Igazságügyi szakértők, bejegyzett adószakértők és a Magyar Könyvelők Országos Egyesülete is segítik a munkánkat, hogy adózási és jogi kérdésekben is mindig a legmegbízhatóbb segítséget tudjuk neked nyújtani. Nálunk teljesen legálisan tudsz sok pénzt keresni és teljes nyugalommal tudod építeni a jövődet anélkül, hogy a NAV-tól kellene tartanod.

Inkognitóban szeretnék maradni! Lehetséges?

IGEN!
Különösen nagy figyelmet fordítunk arra, hogy GirlBoss® online modellként meg tudd tartani az inkognitódat, ha ezt szeretnéd. Megvan rá a technikai lehetőségünk, hogy élő adásaidba kizárólag külföldi látogatókat irányítsunk. Teljes Magyarországot alapvetően tiltjuk, de kérésedre bármilyen más országot is tiltólistára teszünk. Így teljesen kizárt, hogy a családod vagy az ismerőseid rád találjanak az interneten vagy megtekinthessék az élő adásaidat, hacsak nem szeretnéd. Látogatóid és rajongóid más országokban élő vadidegen emberek lesznek.

Ráadásul az online modell munkát közösen választott művésznéven végzed és az egész online modell karaktered a valóságtól teljesen elrugaszkodva lesz kialakítva. Az élő adásaid látogatói és a rajongóid csak a művésznevedet és ezeket a kitalált adatokat fogják ismerni rólad, semmi mást.

Végül pedig adataidat a legszigorúbb adatvédelmi törvények teljes betartásával kezeljük! Valós neved, országod, lakhelyedet és minden privát információ rólad teljes titokban marad, senkinek nincs lehetősége ezekhez az adatokhoz hozzáférni.

A munkavégzés alatt kerülök bármilyen fizikai kapcsolatba valakivel?

NEM!
A webkamerás munka nem erről szól! A munkavégzés alatt online modellként csak virtuális ismeretségeket kötsz a világ másik végéről chatelő rajongóiddal. Tehát személyesen soha nem találkozol velük és soha nem kerültök semmilyen fizikai kapcsolatba.  Minden az interneten keresztül zajlik egy fantázia világban, ahol olyan szerepet játszhatsz amilyet csak szeretnél. Soha nem ér hozzád senki. Soha nem találkozol személyesen senkivel.

Biztonságban lesznek a megadott adataim?

IGEN!
Számunkra meghatározó törekvés és alapvető elvárás, hogy minden érdeklődőnk és modellünk 100%-osan biztonságban tudhassa a megadott adatait. Az adatok biztonságát olyannyira komolyan vesszük, hogy milliókat költünk a legjobb jogi szakemberekre, a legszigorúbb törvényeknek való megfelelésre, biztonsági szoftverekre és a legjobb, legbiztonságosabb technikai eszközökre. Így adataid biztonságát teljes nyugalommal 100%-osan garantáljuk. Ha szeretnél még többet megtudni arról, hogy kik vagyunk, hogyan, miért és meddig kezeljük az adataidat, olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat itt.

Munkavégzéssel kapcsolatos kérdések

Be kell járnom valahová dolgozni?

NEM!
A webkamerás munkát a saját otthonodból végezheted teljes kényelemben és szabadságban a saját időbeosztásod szerint. A munkavégzéshez csak egy nyugodt szobára van szükséged, ahol el tudsz tölteni napi 4-8 órát anélkül, hogy bárki zavarna vagy bejárkálna hozzád. Te pedig 100%-ban a munkádra tudsz koncentrálni. A webkamerás munka az otthonról végezhető internetes munkák királya.

Mennyit és mikor kell dolgoznom?

Az online modell munka a GirlBoss® Model management-nél egyrészről egy nagyon kötetlen internetes munka, másrészről viszont megbízhatóságot és tervezést követel.

Azt, hogy mikor és mennyit dolgozol azt te döntöd el szabadon ebben rejlik a munka szabadsága. Viszont rendszeres, kiszámítható munkavégzést követelünk meg tőled minimum heti 20 vagy 40 órában attól függően, hogy fő vagy mellékállásra írod alá a szerződést.

Mellékállásban heti 20 óra a minimum elvárt ledolgozott óraszám. Ez azt jelenti, hogy egy héten 5 napot és naponta 4 órát dolgoznod kell. Ha nem tudsz hetente 5 x 4 órát rászánni az online modell munkára és arra, hogy dolgozz az álmaid megvalósításán, akkor ne is jelentkezz hozzánk, mert nem tudunk téged hozzásegíteni magas keresetkehez és a céljaid eléréséhez az online modell munka által. Hiszen Te magad sem gondolod komolyan az egészet.

Főállásban heti 40 óra a minimum elvárt ledolgozott óraszám. Ez azt jelenti, hogy egy héten 5 napot és naponta 8 órát dolgoznod kell. A szabadnapjaidat és azt, hogy mettől meddig dolgozol Te választod meg teljesen szabadon. Viszont fontos, hogy a főállású online modell már az a szint, ahol azt feltételezzük, hogy Te valóban nagyon sok pénzt szeretnél keresni és komolyan gondolod az online modellkedést. De az ígéretekkel Dunát lehet rekeszteni, nekünk a tények számítanak. Csak akkor jelentkezz főállású modellnek, ha teljesen biztos vagy benne, hogy tudsz ennyi időt a webkamerás munkára szánni. Ha nem vagy biztos benne, hogy le tudod dolgozni a heti 5 x 8 órát, akkor inkább jelentkezz mellékállású online modellnek.

Ha több pénzre van szükségem, akkor dolgozhatok többet?

IGEN! Mégpedig amennyit csak szeretnél. Bármikor dolgozhatsz többet, mint a szerződésben vállalt minimum óraszám. Nem kell engedélyt kérned senkitől, senki nem fog utadba állni, ha többet szeretnél dolgozni és keresni.

Sőt kifejezetten örülünk neki, ha motivált vagy és felismered a saját érdekeidet. Mindig értékeljük, ha többet szeretnél keresni és ezért hajlandó vagy többet is dolgozni.

Nincs fizetési plafon, így lehetőséged van annyi pénzt keresni a webkamerás munkával amennyit csak szeretnél. Mindegy, hogy csak pár órával szeretnél többet dolgozni vagy akár a duplájára akarod emelni a munkaóráid számát és a keresetedet, nálunk szabadon megteheted.

Van másik munkám is. Dolgozhatok mellette GirlBoss® online modellként mellékállásban is?

IGEN!
A munka mellékállásban is végezhető, de fontos tudnod, hogy csak akkor van értelme jelentkezned, ha heti 5 napot és naponta 4 óra munkát el tudsz még vállalni a jelenlegi munkád és életkörülményeid mellett.

Hogy mely napokon dolgozol és mettől meddig, azt teljesen szabadon eldöntheted. Ez óriási szabadságot ad a kezedbe és így könnyedén a főállásodhoz igazíthatod az online modellkedést.

De ha minimum 5 napot és naponta 4 órát nem tudsz dolgozni hetente, akkor nem tudsz GirlBoss® modellhez méltó karriert építeni és így nem tudunk befogadni köreinkbe. Ez a minimum ledolgozandó nap és óraszám, amit elvárunk és amit szerződéseben is rögzítünk.

Szükségem van az online modellkedéshez angol nyelvtudásra?

NEM!
Ha nem tudsz angolul, akkor is tudunk számodra otthonról végezhető munkát biztosítani. Mindegy, hogy tudsz-e angolul, vagy nem, mindenképpen találunk számodra megoldást, hogy te is online modell lehess és sok pénzt tudj keresni otthonról. Persze, ha tudsz angolul is az csak további lehetőségeket nyit meg számodra. Az Angol nyelvtudás semmiképp nem hátrány, de nem is feltétel.

Kezdő online modell vagyok. Okoz ez bármilyen nehézséget?

NEM!
Ha még teljesen kezdő online modell vagy, akkor sincs miért aggódnod.

A kezdetektől azonnal ingyenes online képzéseket biztosítunk számodra, hogy rövid időn belül a legjobb GirlBoss® online modellek táborát tudd erősíteni.  De személyesen is odafigyelünk rád. Karrieredet a képzéseken kívül, személyes online beszélgetésekkel, és céljaiddal összhangban levő személyre szabott tanácsadásokkal segítjük folyamatosan.

Hozzánk mindig bizalommal fordulhatsz, mert mindig pontosan tudjuk, és megértjük, hogy mikor milyen nehézségekkel nézel szembe a munkád során, hiszen mi is mindannyian pont ott kezdtük egyszer, ahol most Te is állsz. Épp ezért nálunk nem létezik túl amatőr vagy túl buta kérdés. Ugyan! Emiatt ne is fájjon a fejed!

Legendás modell mentor csapatunk és megértő, türelmes ügyfélszolgálatunk pedig bármilyen felmerülő problémádat kedvesen és barátságosan megoldja az év minden napján 24 órában. Mindig lesz kire számítanod!

Ráadásul az első perctől kezdve úgy fogod érezni magad köztünk mintha ezer éve ismernénk egymást. Egy olyan egyedülálló munkakörnyezetbe fogsz belecsöppenni, ahová élmény lesz tartozni. Biztos lehetsz benne, hogy nem fog veled bunkózni senki, senki nem fog ugráltatni, senki nem fogja játszani az agyát, sem lenézni téged. A nálunk uralkodó hangulatot a kedvesség, a vidámság és barátságos, megértő, támogató légkör jellemzi. Biztos lehetsz benne, hogy teljesen kezdő online modellként is csodásan fogod érezni magad, ha csatlakozol hozzánk.

Nem Magyarországon élek. Ez problémát jelent?

NEM JELENT PROBLÉMÁT! GirlBoss® online modellként a munkád otthonról végezhető az interneten keresztül és nem helyhez kötött! Élj akárhol külföldön, Európán belül vagy akár kívül, online modellként velünk bárhonnan dolgozhatsz, ahol van szélessávú, gyors internetkapcsolat. Jelenleg is dolgoznak modelljeink Németországból, Angliából és Spanyolországból is. Az, hogy külföldön élsz egyáltalán nem jelent semmilyen hátrányt vagy akadályt.

Mi van, ha útközben jövök rá, hogy mégsem nekem való a Webkamerás munka?

Ha bármi nem tetszik, bármikor kiszállhatsz és abbahagyhatod a munkát. A szerződésedet pedig akármikor szabadon felbonthatod. Biztos lehetsz benne, hogy nem fogunk semmilyen akadályt görgetni az utadba. Kezdd el a munkát kötelezettségek nélkül és ha úgy érzed mégsem neked való, bármikor abbahagyhatod. Nincs mit vesztened. Sőt, Te csak nyerhetsz.

Ha segítségre van szükségem kihez fordulhatok? Lesz segítségem?

IGEN!
Mindig lesz kihez fordulnod segítségért. Legendás modell mentor csapatunk és hozzáértő, türelmes ügyfélszolgálatunk bármilyen felmerülő problémádat kedvesen és barátságosan kezeli az év minden napján 24 órában. Bármikor elérhetsz minket e-mailen, Skypeon, Viberen vagy akár telefonon is.

Ne aggódj, senki sem született online modellnek. Mi is mind ugyanott kezdtük a legelején, ahol most Te is állsz. Jól tudjuk milyen nehézségekkel nézel szembe a jelentkezés és a munkád során. Ezért Nálunk nincs buta vagy amatőr kérdés. Kérdezz, kérj segítséget bátran!

Biztos lehetsz benne, hogy mindenben kedvesen a segítségedre sietünk és bármilyen problémádat maximális szakértelemmel villámgyorsan megoldjuk. Legyen akár szakmai, technikai vagy épp magánéleti problémád, mi mindig segítő kezet nyújtunk. Ránk mindig biztosan számíthatsz.

Technikai követelményekkel kapcsolatos kérdések

Vannak a munkavégzésnek technikai feltételei?

IGEN, VANNAK!
Ahhoz, hogy online modellként dolgozni tudj szükséged van:

 • egy számítógépre vagy minimum 15,4 méretű laptopra (telefon, tablet, mini laptop nem megfelelő)
 • egy webkamerára
 • szélessávú gyors internetkapcsolatra (mobil internet nem megfelelő)

Még a szerződéskötés előtt technikai csapatunk segíteni fog felmérni a jelenlegi számítógépedet, a webkamerádat és az internet kapcsolatodat, hogy minden megfelelő-e a munkavégzéshez.

Ha bármi nem lenne megfelelő, vagy ha nem állnak rendelkezésedre a munkavégzéshez szükséges eszközök, akkor is segítünk megoldást találni.

Nincs számítógépem. Telefonról vagy tabletről is dolgozhatok?

NEM!
A webkamerás munka sem okostelefonról sem tabletről nem végezhető. Ha online modell szeretnél lenni, a munkavégzéshez mindenképpen számítógépre vagy laptopra van szükséged.

Jelentkezéssel és munkakezdéssel kapcsolatos kérdések

Én is GirlBoss® online modell akarok lenni. Hogyan tudok jelentkezni?

Kérünk, hogy küldd el fényképes jelentkezésed a weboldalunk jelentkezés menüpontja alól. A jelentkezésnek ez az egyetlen elfogadott módja.

Kell fizetnem regisztrációs díjat, vagy bármit, hogy elkezdhessem a webkamerás munkát?

NEM! SEMMIT NEM KELL FIZETNED!
Sem a jelentkezéskor, sem később. Nincsenek regisztrációs díjak vagy rejtett fizetni valók. A munkakezdés teljesen INGYENES!

Mennyi idő alatt állhatok munkába?

1 HÉTEN BELÜL MUNKÁBA ÁLLHATSZ. Minden az interneten keresztül fog történni gyorsan és biztonságosan. Élj bárhol a világban, az egész folyamat a jelentkezéstől a munkába állásig ideális esetben egy héten belül lezajlik. Minden azon múlik, hogy mennyire gördülékenyen és gyorsan tudsz velünk együttműködni a felvételi folyamat során. Tehát minél gyorsabban reagálsz a soron következő lépéssel kapcsolatos kéréseinkre, annál gyorsabban állhatsz munkába.

El kell mennem valahová castingra, vagy személyes meghallgatásra?

NEM!
Felejtsd el a régimódi személyes meghallgatásokat, modell castingokat és a felesleges időhúzást. Azt szeretnénk, hogy a leggyorsabban és a legkényelmesebben munkába tudj állni. Ezért a GirlBoss® Model Management-nél a jelentkezéstől a szerződéskötésen át a munkavégzésig minden az interneten keresztül történik. Soha nem kell személyesen találkoznod senkivel és soha nem kell egy tapottat sem kimozdulnod otthonról. Minden online fog történni gyorsan és kényelmesen.

Mi fog történni miután elküldtem a jelentkezésem?

Az egész jelentkezési folyamat nagyon egyszerű és egyértelmű lesz. Minden az interneten keresztül fog történni, soha nem kell menned sehová, soha nem kell találkoznod senkivel. Mindig részletesen és alaposan tájékoztatni fogunk a soron következő lépésről és mindig lesz kihez segítségért is fordulnod.

 1. Jelentkezésedet első körben 2 munkanapon belül elbíráljuk és pozitív elbírálás esetén küldünk neked e-mailben egy pár perces online kérdőívet is, melyet ki kell töltened a tovább lépéshez.
 2. A szerződéskötés előtt, érvényes hatósági bizonyítvánnyal (személyi igazolvány vagy útlevél) igazolnod kell a személyazonosságodat és a nagykorúságodat.
 3. Egy Skype hívás során megnézzük a technikai adataidat (számítógép, internet, webkamera), hogy megfelelnek-e a munkára. Ha valami nem lenne megfelelő, akkor átbeszéljük a lehetőségeidet.
 4. Megkötjük veled a modell szerződést, melyet természetesen előzetesen megtekinthetsz.
 5. Elkezdjük az oktatásodat és hozzáférést kapsz a saját GirlBoss® modell fiókodhoz és oktatóközpontodhoz.
 6. Elkezdheted a pénzkeresést, a karriered építését és az álmaid megvalósítását.
Általános kérdések

Kiből lehet GirlBoss® online modell?

Ha már elmúltál 18 éves, de még nem múltál el 35, akkor bátran jelentkezhetsz.

Nincsenek kinézeti követelmények!

Nekünk nem a kinézeted, hanem a személyiséged számít. Nem lényeges, hogy olyan vékony vagy-e, mint a nádszál, vagy teltebb, esetleg duci alkat. Mindegy, hogy szőke vagy barna a hajad színe, mint ahogy az sem számít, ha nem vagy 175 cm. Nálunk a kinézetnél sokkal fontosabb, hogy legyen kisugárzásod, legyél vidám, pozitív személyiség és legyenek céljaid melyekért hajlandó vagy dolgozni.

Ha Te nem akarsz olyan kilátástalan, besavanyodott életet élni, minta nagy átlag.  Ha nem akarsz lemondani minden vágyadról és álmodról, hanem bele mersz vágni új dolgokba és hajlandó vagy kitartóan munkálkodni a céljaid eléréséért, akkor köztünk a helyed.

Segítünk, hogy olyan életet élj amilyenre mindig is vágytál, amilyet igazán megérdemelsz.

Még nem vagyok nagykorú. Így is lehetek online modell?

NEM!
A webkamerás munka és az online modellkedés alapfeltétele a nagykorúság. Óvakodj minden olyan webkamerás stúdiótól vagy modellügynökségtől aki ennek az ellenkezőjét állítja. Aki annak ellenére is munkába állít, hogy nem töltötted még be a 18-at, az bűncselekményt követ el! 18 év alatti személy webkamerás munkát törvényes keretek között nem végezhet! Ne dőlj be semmilyen hamis ígéretnek! Ne válj bűncselekmény áldozatává!

A webkamerás munka és az online modell munka ugyanazt jelenti?

IGEN!
A különbség csak annyi, hogy az egyik elnevezés régebbi a másik pedig sokkal újabb. Az interneten keresztül egy webkamera segítségével végzett online szórakoztatás már majdnem két évtizede webkamerás munka néven terjedt el a köztudatban. Ezzel egyidőben kezdték el régen a modelleket is ma már kissé elavult módon webkamerás modelleknek hívni. De ahogy a szakma egyre népszerűbbé vált, ahogy a modellek munkája is egyre inkább megváltozott és a profi modellé válás egyre nagyobb szakértelmet és profi modellügynökségeket követelt, egyre népszerűbb lett az online modell munka elnevezés. A webkamerás munkát végző modelleket pedig ma már szívesebben nevezik online modelleknek. De ettől függetlenül mind ugyanannak a szakmának a különféle elnevezései. Észreveheted majd, hogy mi is használjuk mindkét elnevezést.

A GirlBoss® Model Management egy webkamerás stúdió?

NEM!
Mivel mi mindig a modellek érdekeit tartjuk a legfontosabb szempontnak, nem preferáljuk a webkamerás stúdió munkát. Modell ügynökségünk minden modellje a saját otthonából dolgozik a saját időbeosztása szerint teljes kényelemben és biztonságban elkerülve minden kötöttséget, kellemetlenséget és esetleges rizikót, amit egy webkamerás stúdióban végzett munka jelent.

Megbecsülés, tisztelet, különleges bánásmód, tökéletes biztonság, kényelem, szabadság, sokkal magasabb jutalékok, nagyon magas fizetések, GirlBoss® modell életérzés! Ezt így együtt nem lehet megszerezni egy webkamerás stúdióban sem. Ezek nélkül pedig meggyőződésünk, hogy nem lehet az online modell munkát profi módon csinálni. Máshogy pedig nem érdemes.

Miben más a GirlBoss® Model Management, mint a webkamerás stúdió munka?

Ezt órákig tudnánk fejtegetni, de csak hogy néhányat említsünk a legfontosabb különbségekből:

 • GirlBoss® modellnek lenni teljesen biztonságos! Nem kell fölösleges rizikót vállalnod és rengeteg bonyodalmat el tudsz kerülni.
 • Nincs kötött munkahelyed, ahova mindig be kell járnod dolgozni. A munkát otthonról a saját szobádból végezheted teljes inkognitóban anélkül, hogy bárkivel is találkoznod kellene személyesen akár csak egyszer is.
 • Nem állhat a munkád útjába egy költözés vagy egy utazás sem. Akár igazi digitális nomád életet is élhetsz. Ha úgy tetszik a laptopoddal járhatod a világot és onnan dolgozhatsz, ahol épp jól érzed magad. Ezt nevezzük mi szabadságnak 😊
 • Te magad határozod meg, hogy mikor és mennyit dolgozol. Teljesen a magad ura vagy.
 • Senki nem játssza a főnököt, senki nem ugráltat és senki nem játssza az agyát. Nekünk emberileg is fontos vagy és mindig elismerjük a munkádat.
 • Nincs operátor, aki folyamatosan veled van a munkavégzés közben a legintimebb pillanatokban is. Így sokkal szabadabban kibontakozhatsz és a kereseteden sem kell osztoznod.
 • Mindig szabad hozzáférésed van a modell fiókjaid minden részéhez. Semmit sem rejtünk el előled. Sőt! A leg féltve őrzöttebb szakmai titkokat is kiteregetjük.
 • Nincsenek rejtett költségek, rejtett levonások, trükkös stúdiós beállítások. Minden elszámolás fillérre pontos és könnyen áttekinthető számodra is.
 • Egyedülálló GirlBoss® kifizetési és jutalmazási rendszer alapján kapsz fizetést, amely sokkal magasabb, mint stúdió munka esetén.
 • Éjjel nappali legendás ügyfélszolgálatot és teljeskörű támogatást kapsz az év minden napján.

Mitől olyan különleges a GirlBoss® Model Management?

A GirlBoss® Modell Management egész Európa egyik legrégibb online modellügynöksége 20 éves szakmai tapasztalattal, ami Magyarországon teljesen egyedülálló. Ez azért fontos neked, mert 20 év tapasztalattal és több ezer modellel a hátunk mögött olyan szakmai támogatást tudunk neked nyújtani, amit sehol máshol nem tudsz megkapni.

Felejtsd el a webkamerás stúdiókat, a fölösleges rizikókat és a kötöttségeket!

Ha felvételt nyersz hozzánk, akkor Te is a legjobb online modellekhez tartozhatsz  és a modell közösségünk tagjaként biztos lehetsz benne, hogy teljes biztonságban és nagyon kötetlenül fogsz sok pénzt keresni a saját otthonodból.

Ugyanis mi az otthonról végezhető munkában vagyunk specialisták és nyugodtan kijelenthetjük, hogy mára nem csak Magyarország de egész Európa legjobb otthonról végezhető munkalehetőségét tudjuk biztosítani a modelljeinknek.

Ráadásul a GirlBoss® -nál olyan egyedi küldetéstudattal és hozzáállással rendelkezünk a webkamerás munka és az online modellkedés területén, amely páratlan a világon. Szeretnéd megtudni miért merjük ezt így kijelenteni? Ha szeretnél többet megtudni az eszméinkről, a küldetésünkről és arról, hogy kik vagyunk, akkor ide kattintva részletesen megismerhetsz minket.

Mit nyújt nekem a GirlBoss® Model Management?

 • Magas fizetést
 • Egyedülálló GirlBoss® kifizetési és jutalmazási rendszert
 • Korrekt, pontos, átlátható kifizetést kéthetente
 • Megbízható munkát hosszútávon is
 • Megbecsülést és elismerést
 • Önállóságot és szabadságot
 • Önmegvalósítást és önkifejezést
 • Jövőképet és személyre szabott karriertervet
 • Presztízst és kiemelt bánásmódot a webkamerás oldalakon
 • Folyamatos támogatást közel 20 év szakmai tapasztalattal
 • Legendás éjjel-nappali ügyfélszolgálatot az év minden napján
 • Online képzéseket, online modell oktatóközpontot
 • Személyre szabott mentorálást és coachingot az online modell szakma legjobbjaitól
 • Csak GirlBoss® modellek számára elérhető sokkal magasabb percdíjakat, extra bevételeket
 • Biztos hátteret és támogatást emberileg is az élet minden területén
 • Üzleti és szakmai naprakészséget és korrektséget
 • Törvényességet és legalitást
 • Életstílust

Ha valamire nem találtál választ, vagy további kérdéseid vannak a webkamerás munkával és az online modellkedéssel kapcsolatban, kérdezz tőlünk Te is nyugodtan. Minden kérdésedet nagyon szívesen megválaszoljuk.

Minden kérdésedre választ kaptál?

Csatlakozz Te is a GirlBoss® Modell csapatához még ma!

A LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK A WEBKAMERÁS MUNKÁRÓL ÉS AZ ONLINE MODELLKEDÉSRŐL

Ezen az oldalon minden olyan kérdést megtalálsz, amit a webkamerás munkáról és az online modell munkáról a leggyakrabban kérdeznek tőlünk. Természetesen részletesen választ is adunk minden kérdésre.

Csemegézz a kérdések és a válaszok között és ha valamire nem találsz választ kérdezz tőlünk Te is nyugodtan.

„Sokkal könnyebb az életem, amióta ezt csinálom. Az előző munkahelyemen fele annyit kerestem 8 órában, mint most 4 órában otthonról. Teljesen elégedett vagyok. Nekem eddig csak jót adott ez a munka. Szerintem megéri bele vágni mert ebből az otthoni munkából tényleg meg lehet élni. Nem is akárhogy …” – Anita, Budapest

Gyakran feltett kérdések

Pénzügyi kérdések

Mennyit fogok GirlBoss® online modellként keresni?

Modell ügynökségünknél dolgoznak teljesen kezdő és nagy tapasztalattal rendelkező vérprofi modellek is. Épp ezért a keresetek is nagyon széles sávban mozognak attól függően, hogy egy modell mennyit dolgozik és hol tart épp a karrierjében.

Általánosságban azt lehet mondani, hogy már rögtön az első hónapokban is egy átlagos kezdő GirlBoss® online modell, aki mellékállásban dolgozik napi 4 órát és heti 5 napot, az nagyjából 200 – 300 ezer Ft-ot tud keresni havonta és innen tudja elkezdeni építeni a karrierjét. Nem is rossz egy mellékállásra, főleg kezdő fizetésnek nem igaz?

Ugyanis ez csak a kezdet. Egy szorgalmas, tanulni hajlandó, fejlődésre nyitott, szakmailag felkészült modell a csapatunk tagjaként gyorsan tudja építeni a karrierjét és a keresete is folyamatosan növekszik. Nem ritka, hogy egy tehetséges online modell keresete akár már az első évben eléri a havi 1 millió Ft-ot.

A legjobb GirlBoss® modellek pedig megkeresik akár a 2-3 millió forintot is havonta. De ne legyenek illúzióid. Ez már a profi szint. Ez a fizetés senkinek sem hullik „csak úgy” az ölébe. Ahhoz, hogy ezt a szintet elérje valaki hosszan tartó kemény munkára, tanulásra és sok erőfeszítésre van szükség.

De ha Te nem ijedsz meg a kihívásoktól és a kitartó kemény munkától, akkor GirlBoss® online modellként akár teljesen kezdő szintről indulva is hatalmas karriert tudsz befutni. Szorgalmas munkával, tanulással és kitartással számodra is elérhető cél, hogy a legjobb GirlBoss® modellek közé kerülj és Te is profi modellekhez méltó álomfizetéseket kapj.

Mindegy, hogy megelégszel egy laza mellékállással és egy párszázezres fizetéssel vagy el akarod érni a legmagasabb álomfizetéseket és az ezzel járó luxus életet. Mi megadjuk a lehetőséget és a támogatást mindkettőhöz. A döntés a Te kezedben van.

Ha több pénzre van szükségem, akkor dolgozhatok többet?

IGEN!
Mégpedig amennyit csak szeretnél. Bármikor dolgozhatsz többet, mint a szerződésben vállalt minimum óraszám. Nem kell engedélyt kérned senkitől, senki nem fog utadba állni, ha többet szeretnél dolgozni és keresni.

Sőt kifejezetten örülünk neki, ha motivált vagy és felismered a saját érdekeidet. Mindig értékeljük, ha többet szeretnél keresni és ezért hajlandó vagy többet is dolgozni.

Nincs fizetési plafon, így lehetőséged van annyi pénzt keresni a webkamerás munkával amennyit csak szeretnél. Mindegy, hogy csak pár órával szeretnél többet dolgozni vagy akár a duplájára akarod emelni a munkaóráid számát és a keresetedet, nálunk szabadon megteheted.

Milyen gyakran kapok fizetést?

KÉTHETENTE!
Soha többé nem kell a küszöböt rágnod a hó végén, mert nem csak magas fizetést biztosítunk, de kéthetente ki is fizetünk, hogy még könnyebbé tegyük az életedet. Nálunk elképzelhetetlen, hogy ne kapd meg időben a megérdemelt fizetésed. Minden hónapban 10-én és 25-én garantáltan ott fog várni a pénzed a számládon.

Hogyan kapom meg a fizetésem?

A fizetéseidet alap esetben banki átutalással fogod megkapni. Az átutaláshoz bármilyen magyar vagy akár külföldi banknál nyitott bankszámla megfelel. A bankszámlakivonaton soha semmi nem fog arra utalni, hogy milyen munkából származik a pénz.

Ha nem szeretnél banki átutalást kapni, vagy nincs bankszámlád, akkor lehetőséged van a fizetésedet egy részedre létrehozott privát online számlára is kérni. Ez a számla hasonló, mint a PayPal. Ezt a számlát a munkakezdést követően nyitjuk meg neked teljesen díjmentesen. A számlához dombornyomott bankkártya is tartozik, mellyel bármelyik ATM-ben vehetsz fel pénzt és fizethetsz világszerte, ahol a MasterCard elfogadott.  Ennek a privát online számlának az is egy nagyon nagy előnye, hogy nem fér hozzá semmilyen behajtó vagy egyéb hatóság! Így nem kell félned attól, hogy leinkasszózzák a számládat és minden fizetésedet megkapod akkor is ha tartozásaid vannak.

Biztonsággal és legalitással kapcsolatos kérdések

Biztonságos munka az online modellkedés?

IGEN!
A GirlBoss® Model Management-nél a webkamerás munka teljesen biztonságos! Egyik legfontosabb, alapvető törekvésünk, hogy mindig tiszteljünk téged és vigyázzunk rád.  Célunk, hogy minden tekintetben biztonságban tudhasd a jelenedet és a jövődet is.

Minden feltételt érthető szerződésben rögzítünk, így soha nem érhetnek meglepetések.

Mindig betartunk minden törvényt, a legszigorúbb adatvédelmi törvényeket is beleértve. A valós neved, címed és adataid semmilyen körülmények között nem juthatnak illetéktelen kezekbe. Ebben biztos lehetsz.

Legális munka az online modellkedés?

IGEN!
Egyik fő törekvésünk, hogy egy olyan stabil és hosszútávú munkahelyet biztosítsunk neked amire biztosan számíthatsz akár hosszú-hosszú éveken át. Meggyőződésünk, hogy ez csak úgy jöhet létre, ha minden törvényi előírást betartunk. Ezért a GirlBoss® Model Management-nél a webkamerás munka 100%-osan legális keretek között zajlik így Te is legálisan gyarapodhatsz akár hosszútávon is.

Elhivatottságunkat és törekvéseinket neves jogi szakemberek és szervezetek is nagyra tartják. Igazságügyi szakértők, bejegyzett adószakértők és a Magyar Könyvelők Országos Egyesülete is segítik a munkánkat, hogy adózási és jogi kérdésekben is mindig a legmegbízhatóbb segítséget tudjuk neked nyújtani. Nálunk teljesen legálisan tudsz sok pénzt keresni és teljes nyugalommal tudod építeni a jövődet anélkül, hogy a NAV-tól kellene tartanod.

Inkognitóban szeretnék maradni! Lehetséges?

IGEN!
Különösen nagy figyelmet fordítunk arra, hogy GirlBoss® online modellként meg tudd tartani az inkognitódat, ha ezt szeretnéd. Megvan rá a technikai lehetőségünk, hogy élő adásaidba kizárólag külföldi látogatókat irányítsunk. Teljes Magyarországot alapvetően tiltjuk, de kérésedre bármilyen más országot is tiltólistára teszünk. Így teljesen kizárt, hogy a családod vagy az ismerőseid rád találjanak az interneten vagy megtekinthessék az élő adásaidat, hacsak nem szeretnéd. Látogatóid és rajongóid más országokban élő vadidegen emberek lesznek.

Ráadásul az online modell munkát közösen választott művésznéven végzed és az egész online modell karaktered a valóságtól teljesen elrugaszkodva lesz kialakítva. Az élő adásaid látogatói és a rajongóid csak a művésznevedet és ezeket a kitalált adatokat fogják ismerni rólad, semmi mást.

Végül pedig adataidat a legszigorúbb adatvédelmi törvények teljes betartásával kezeljük! Valós neved, országod, lakhelyedet és minden privát információ rólad teljes titokban marad, senkinek nincs lehetősége ezekhez az adatokhoz hozzáférni.

A munkavégzés alatt kerülök bármilyen fizikai kapcsolatba valakivel?

NEM!
A webkamerás munka nem erről szól! A munkavégzés alatt online modellként csak virtuális ismeretségeket kötsz a világ másik végéről chatelő rajongóiddal. Tehát személyesen soha nem találkozol velük és soha nem kerültök semmilyen fizikai kapcsolatba.  Minden az interneten keresztül zajlik egy fantázia világban, ahol olyan szerepet játszhatsz amilyet csak szeretnél. Soha nem ér hozzád senki. Soha nem találkozol személyesen senkivel.

Biztonságban lesznek a megadott adataim?

IGEN!
Számunkra meghatározó törekvés és alapvető elvárás, hogy minden érdeklődőnk és modellünk 100%-osan biztonságban tudhassa a megadott adatait. Az adatok biztonságát olyannyira komolyan vesszük, hogy milliókat költünk a legjobb jogi szakemberekre, a legszigorúbb törvényeknek való megfelelésre, biztonsági szoftverekre és a legjobb, legbiztonságosabb technikai eszközökre. Így adataid biztonságát teljes nyugalommal 100%-osan garantáljuk. Ha szeretnél még többet megtudni arról, hogy kik vagyunk, hogyan, miért és meddig kezeljük az adataidat, olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat itt.

Munkavégzéssel kapcsolatos kérdések

Be kell járnom valahová dolgozni?

NEM!
A webkamerás munkát a saját otthonodból végezheted teljes kényelemben és szabadságban a saját időbeosztásod szerint. A munkavégzéshez csak egy nyugodt szobára van szükséged, ahol el tudsz tölteni napi 4-8 órát anélkül, hogy bárki zavarna vagy bejárkálna hozzád. Te pedig 100%-ban a munkádra tudsz koncentrálni. A webkamerás munka az otthonról végezhető internetes munkák királya.

Mennyit és mikor kell dolgoznom?

Az online modell munka a GirlBoss® Model management-nél egyrészről egy nagyon kötetlen internetes munka, másrészről viszont megbízhatóságot és tervezést követel.

Azt, hogy mikor és mennyit dolgozol azt te döntöd el szabadon ebben rejlik a munka szabadsága. Viszont rendszeres, kiszámítható munkavégzést követelünk meg tőled minimum heti 20 vagy 40 órában attól függően, hogy fő vagy mellékállásra írod alá a szerződést.

Mellékállásban heti 20 óra a minimum elvárt ledolgozott óraszám. Ez azt jelenti, hogy egy héten 5 napot és naponta 4 órát dolgoznod kell. Ha nem tudsz hetente 5 x 4 órát rászánni az online modell munkára és arra, hogy dolgozz az álmaid megvalósításán, akkor ne is jelentkezz hozzánk, mert nem tudunk téged hozzásegíteni magas keresetkehez és a céljaid eléréséhez az online modell munka által. Hiszen Te magad sem gondolod komolyan az egészet.

Főállásban heti 40 óra a minimum elvárt ledolgozott óraszám. Ez azt jelenti, hogy egy héten 5 napot és naponta 8 órát dolgoznod kell. A szabadnapjaidat és azt, hogy mettől meddig dolgozol Te választod meg teljesen szabadon. Viszont fontos, hogy a főállású online modell már az a szint, ahol azt feltételezzük, hogy Te valóban nagyon sok pénzt szeretnél keresni és komolyan gondolod az online modellkedést.

De az ígéretekkel Dunát lehet rekeszteni, nekünk a tények számítanak. Csak akkor jelentkezz főállású modellnek, ha teljesen biztos vagy benne, hogy tudsz ennyi időt a webkamerás munkára szánni. Ha nem vagy biztos benne, hogy le tudod dolgozni a heti 5 x 8 órát, akkor inkább jelentkezz mellékállású online modellnek.

Ha több pénzre van szükségem, akkor dolgozhatok többet?

IGEN! Mégpedig amennyit csak szeretnél. Bármikor dolgozhatsz többet, mint a szerződésben vállalt minimum óraszám. Nem kell engedélyt kérned senkitől, senki nem fog utadba állni, ha többet szeretnél dolgozni és keresni.

Sőt kifejezetten örülünk neki, ha motivált vagy és felismered a saját érdekeidet. Mindig értékeljük, ha többet szeretnél keresni és ezért hajlandó vagy többet is dolgozni.

Nincs fizetési plafon, így lehetőséged van annyi pénzt keresni a webkamerás munkával amennyit csak szeretnél. Mindegy, hogy csak pár órával szeretnél többet dolgozni vagy akár a duplájára akarod emelni a munkaóráid számát és a keresetedet, nálunk szabadon megteheted.

Van másik munkám is. Dolgozhatok mellette Girlboss® online modellként mellékállásban is?

IGEN!
A munka mellékállásban is végezhető, de fontos tudnod, hogy csak akkor van értelme jelentkezned, ha heti 5 napot és naponta 4 óra munkát el tudsz még vállalni a jelenlegi munkád és életkörülményeid mellett.

Hogy mely napokon dolgozol és mettől meddig, azt teljesen szabadon eldöntheted. Ez óriási szabadságot ad a kezedbe és így könnyedén a főállásodhoz igazíthatod az online modellkedést.

De ha minimum 5 napot és naponta 4 órát nem tudsz dolgozni hetente, akkor nem tudsz GirlBoss® modellhez méltó karriert építeni és így nem tudunk befogadni köreinkbe. Ez a minimum ledolgozandó nap és óraszám, amit elvárunk és amit szerződéseben is rögzítünk.

Szükségem van az online modellkedéshez angol nyelvtudásra?

NEM!
Ha nem tudsz angolul, akkor is tudunk számodra otthonról végezhető munkát biztosítani. Mindegy, hogy tudsz-e angolul, vagy nem, mindenképpen találunk számodra megoldást, hogy te is online modell lehess és sok pénzt tudj keresni otthonról. Persze, ha tudsz angolul is az csak további lehetőségeket nyit meg számodra. Az Angol nyelvtudás semmiképp nem hátrány, de nem is feltétel.

Kezdő online modell vagyok. Okoz ez bármilyen nehézséget?

NEM!
Ha még teljesen kezdő online modell vagy, akkor sincs miért aggódnod.

A kezdetektől azonnal ingyenes online képzéseket biztosítunk számodra, hogy rövid időn belül a legjobb GirlBoss® online modellek táborát tudd erősíteni.  De személyesen is odafigyelünk rád. Karrieredet a képzéseken kívül, személyes online beszélgetésekkel, és céljaiddal összhangban levő személyre szabott tanácsadásokkal segítjük folyamatosan.

Hozzánk mindig bizalommal fordulhatsz, mert mindig pontosan tudjuk, és megértjük, hogy mikor milyen nehézségekkel nézel szembe a munkád során, hiszen mi is mindannyian pont ott kezdtük egyszer, ahol most Te is állsz. Épp ezért nálunk nem létezik túl amatőr vagy túl buta kérdés. Ugyan! Emiatt ne is fájjon a fejed!

Legendás modell mentor csapatunk és megértő, türelmes ügyfélszolgálatunk pedig bármilyen felmerülő problémádat kedvesen és barátságosan megoldja az év minden napján 24 órában. Mindig lesz kire számítanod!

Ráadásul az első perctől kezdve úgy fogod érezni magad köztünk mintha ezer éve ismernénk egymást. Egy olyan egyedülálló munkakörnyezetbe fogsz belecsöppenni, ahová élmény lesz tartozni. Biztos lehetsz benne, hogy nem fog veled bunkózni senki, senki nem fog ugráltatni, senki nem fogja játszani az agyát, sem lenézni téged. A nálunk uralkodó hangulatot a kedvesség, a vidámság és barátságos, megértő, támogató légkör jellemzi. Biztos lehetsz benne, hogy teljesen kezdő online modellként is csodásan fogod érezni magad, ha csatlakozol hozzánk.

Nem Magyarországon élek. Ez problémát jelent?

NEM JELENT PROBLÉMÁT! GIRLBOSS® online modellként a munkád otthonról végezhető az interneten keresztül és nem helyhez kötött! Élj akárhol külföldön, Európán belül vagy akár kívül, online modellként velünk bárhonnan dolgozhatsz, ahol van szélessávú, gyors internetkapcsolat. Jelenleg is dolgoznak modelljeink Németországból, Angliából és Spanyolországból is. Az, hogy külföldön élsz egyáltalán nem jelent semmilyen hátrányt vagy akadályt.

Mi van, ha útközben jövök rá, hogy mégsem nekem való a Webkamerás munka?

Ha bármi nem tetszik, bármikor kiszállhatsz és abbahagyhatod a munkát. A szerződésedet pedig akármikor szabadon felbonthatod. Biztos lehetsz benne, hogy nem fogunk semmilyen akadályt görgetni az utadba. Kezdd el a munkát kötelezettségek nélkül és ha úgy érzed mégsem neked való, bármikor abbahagyhatod. Nincs mit vesztened. Sőt, Te csak nyerhetsz.

Ha segítségre van szükségem kihez fordulhatok? Lesz segítségem?

IGEN!
Mindig lesz kihez fordulnod segítségért. Legendás modell mentor csapatunk és hozzáértő, türelmes ügyfélszolgálatunk bármilyen felmerülő problémádat kedvesen és barátságosan kezeli az év minden napján 24 órában. Bármikor elérhetsz minket e-mailen, Skypeon, Viberen vagy akár telefonon is.

Ne aggódj, senki sem született online modellnek. Mi is mind ugyanott kezdtük a legelején, ahol most Te is állsz. Jól tudjuk milyen nehézségekkel nézel szembe a jelentkezés és a munkád során. Ezért Nálunk nincs buta vagy amatőr kérdés. Kérdezz, kérj segítséget bátran!

Biztos lehetsz benne, hogy mindenben kedvesen a segítségedre sietünk és bármilyen problémádat maximális szakértelemmel villámgyorsan megoldjuk. Legyen akár szakmai, technikai vagy épp magánéleti problémád, mi mindig segítő kezet nyújtunk. Ránk mindig biztosan számíthatsz.

Technikai követelményekkel kapcsolatos kérdések

Vannak a munkavégzésnek technikai feltételei?

IGEN, VANNAK!
Ahhoz, hogy online modellként dolgozni tudj szükséged van:

 • egy számítógépre vagy minimum 15,4 méretű laptopra (telefon, tablet, mini laptop nem megfelelő)
 • egy webkamerára
 • szélessávú gyors internetkapcsolatra (mobil internet nem megfelelő)

Még a szerződéskötés előtt technikai csapatunk segíteni fog felmérni a jelenlegi számítógépedet, a webkamerádat és az internet kapcsolatodat, hogy minden megfelelő-e a munkavégzéshez.

Ha bármi nem lenne megfelelő, vagy ha nem állnak rendelkezésedre a munkavégzéshez szükséges eszközök, akkor is segítünk megoldást találni.

Nincs számítógépem. Telefonról vagy tabletről is dolgozhatok?

NEM!
A webkamerás munka sem okostelefonról sem tabletről nem végezhető. Ha online modell szeretnél lenni, a munkavégzéshez mindenképpen számítógépre vagy laptopra van szükséged.

Jelentkezéssel és munkakezdéssel kapcsolatos kérdések

Én is GirlBoss® online modell akarok lenni. Hogyan tudok jelentkezni?

Kérünk, hogy küldd el fényképes jelentkezésed a weboldalunk jelentkezés menüpontja alól. A jelentkezésnek ez az egyetlen elfogadott módja.

Kell fizetnem regisztrációs díjat, vagy bármit, hogy elkezdhessem a webkamerás munkát?

NEM! SEMMIT NEM KELL FIZETNED!
Sem a jelentkezéskor, sem később. Nincsenek regisztrációs díjak vagy rejtett fizetni valók. A munkakezdés teljesen INGYENES!

Mennyi idő alatt állhatok munkába?

1 HÉTEN BELÜL MUNKÁBA ÁLLHATSZ. Minden az interneten keresztül fog történni gyorsan és biztonságosan. Élj bárhol a világban, az egész folyamat a jelentkezéstől a munkába állásig ideális esetben egy héten belül lezajlik. Minden azon múlik, hogy mennyire gördülékenyen és gyorsan tudsz velünk együttműködni a felvételi folyamat során. Tehát minél gyorsabban reagálsz a soron következő lépéssel kapcsolatos kéréseinkre, annál gyorsabban állhatsz munkába.

El kell mennem valahová castingra, vagy személyes meghallgatásra?

NEM!
Felejtsd el a régimódi személyes meghallgatásokat, modell castingokat és a felesleges időhúzást. Azt szeretnénk, hogy a leggyorsabban és a legkényelmesebben munkába tudj állni. Ezért a GirlBoss® Model Management-nél a jelentkezéstől a szerződéskötésen át a munkavégzésig minden az interneten keresztül történik. Soha nem kell személyesen találkoznod senkivel és soha nem kell egy tapottat sem kimozdulnod otthonról. Minden online fog történni gyorsan és kényelmesen.

Mi fog történni miután elküldtem a jelentkezésem?

Az egész jelentkezési folyamat nagyon egyszerű és egyértelmű lesz. Minden az interneten keresztül fog történni, soha nem kell menned sehová, soha nem kell találkoznod senkivel. Mindig részletesen és alaposan tájékoztatni fogunk a soron következő lépésről és mindig lesz kihez segítségért is fordulnod.

 1. Jelentkezésedet első körben 2 munkanapon belül elbíráljuk és pozitív elbírálás esetén küldünk neked e-mailben egy pár perces online kérdőívet is, melyet ki kell töltened a tovább lépéshez.
 2. A szerződéskötés előtt, érvényes hatósági bizonyítvánnyal (személyi igazolvány vagy útlevél) igazolnod kell a személyazonosságodat és a nagykorúságodat.
 3. Egy Skype hívás során megnézzük a technikai adataidat (számítógép, internet, webkamera), hogy megfelelnek-e a munkára. Ha valami nem lenne megfelelő, akkor átbeszéljük a lehetőségeidet.
 4. Megkötjük veled a modell szerződést, melyet természetesen előzetesen megtekinthetsz.
 5. Elkezdjük az oktatásodat és hozzáférést kapsz a saját GirlBoss® modell fiókodhoz és oktatóközpontodhoz.
 6. Elkezdheted a pénzkeresést, a karriered építését és az álmaid megvalósítását.
Általános kérdések

Kiből lehet GirlBoss® online modell?

Ha már elmúltál 18 éves, de még nem múltál el 35, akkor bátran jelentkezhetsz.

Nincsenek kinézeti követelmények!

Nekünk nem a kinézeted, hanem a személyiséged számít. Nem lényeges, hogy olyan vékony vagy-e, mint a nádszál, vagy teltebb, esetleg duci alkat. Mindegy, hogy szőke vagy barna a hajad színe, mint ahogy az sem számít, ha nem vagy 175 cm. Nálunk a kinézetnél sokkal fontosabb, hogy legyen kisugárzásod, legyél vidám, pozitív személyiség és legyenek céljaid melyekért hajlandó vagy dolgozni.

Ha Te nem akarsz olyan kilátástalan, besavanyodott életet élni, minta nagy átlag.  Ha nem akarsz lemondani minden vágyadról és álmodról, hanem bele mersz vágni új dolgokba és hajlandó vagy kitartóan munkálkodni a céljaid eléréséért, akkor köztünk a helyed.

Segítünk, hogy olyan életet élj amilyenre mindig is vágytál, amilyet igazán megérdemelsz.

Még nem vagyok nagykorú. Így is lehetek online modell?

NEM!
A webkamerás munka és az online modellkedés alapfeltétele a nagykorúság. Óvakodj minden olyan webkamerás stúdiótól vagy modellügynökségtől aki ennek az ellenkezőjét állítja. Aki annak ellenére is munkába állít, hogy nem töltötted még be a 18-at, az bűncselekményt követ el! 18 év alatti személy webkamerás munkát törvényes keretek között nem végezhet! Ne dőlj be semmilyen hamis ígéretnek! Ne válj bűncselekmény áldozatává!

A webkamerás munka és az online modell munka ugyanazt jelenti?

IGEN!
A különbség csak annyi, hogy az egyik elnevezés régebbi a másik pedig sokkal újabb. Az interneten keresztül egy webkamera segítségével végzett online szórakoztatás már majdnem két évtizede webkamerás munka néven terjedt el a köztudatban. Ezzel egyidőben kezdték el régen a modelleket is ma már kissé elavult módon webkamerás modelleknek hívni. De ahogy a szakma egyre népszerűbbé vált, ahogy a modellek munkája is egyre inkább megváltozott és a profi modellé válás egyre nagyobb szakértelmet és profi modellügynökségeket követelt, egyre népszerűbb lett az online modell munka elnevezés. A webkamerás munkát végző modelleket pedig ma már szívesebben nevezik online modelleknek. De ettől függetlenül mind ugyanannak a szakmának a különféle elnevezései. Észreveheted majd, hogy mi is használjuk mindkét elnevezést.

A GirlBoss® Model Management egy webkamerás stúdió?

NEM!
Mivel mi mindig a modellek érdekeit tartjuk a legfontosabb szempontnak, nem preferáljuk a webkamerás stúdió munkát. Modell ügynökségünk minden modellje a saját otthonából dolgozik a saját időbeosztása szerint teljes kényelemben és biztonságban elkerülve minden kötöttséget, kellemetlenséget és esetleges rizikót, amit egy webkamerás stúdióban végzett munka jelent.

Megbecsülés, tisztelet, különleges bánásmód, tökéletes biztonság, kényelem, szabadság, sokkal magasabb jutalékok, nagyon magas fizetések, GirlBoss® modell életérzés! Ezt így együtt nem lehet megszerezni egy webkamerás stúdióban sem. Ezek nélkül pedig meggyőződésünk, hogy nem lehet az online modell munkát profi módon csinálni. Máshogy pedig nem érdemes.

Miben más a GirlBoss® Model Management, mint a webkamerás stúdió munka?

Ezt órákig tudnánk fejtegetni, de csak hogy néhányat említsünk a legfontosabb különbségekből:

 • GIRLBOSS® modellnek lenni teljesen biztonságos! Nem kell fölösleges rizikót vállalnod és rengeteg bonyodalmat el tudsz kerülni.
 • Nincs kötött munkahelyed, ahova mindig be kell járnod dolgozni. A munkát otthonról a saját szobádból végezheted teljes inkognitóban anélkül, hogy bárkivel is találkoznod kellene személyesen akár csak egyszer is.
 • Nem állhat a munkád útjába egy költözés vagy egy utazás sem. Akár igazi digitális nomád életet is élhetsz. Ha úgy tetszik a laptopoddal járhatod a világot és onnan dolgozhatsz, ahol épp jól érzed magad. Ezt nevezzük mi szabadságnak 😊
 • Te magad határozod meg, hogy mikor és mennyit dolgozol. Teljesen a magad ura vagy.
 • Senki nem játssza a főnököt, senki nem ugráltat és senki nem játssza az agyát. Nekünk emberileg is fontos vagy és mindig elismerjük a munkádat.
 • Nincs operátor, aki folyamatosan veled van a munkavégzés közben a legintimebb pillanatokban is. Így sokkal szabadabban kibontakozhatsz és a kereseteden sem kell osztoznod.
 • Mindig szabad hozzáférésed van a modell fiókjaid minden részéhez. Semmit sem rejtünk el előled. Sőt! A leg féltve őrzöttebb szakmai titkokat is kiteregetjük.
 • Nincsenek rejtett költségek, rejtett levonások, trükkös stúdiós beállítások. Minden elszámolás fillérre pontos és könnyen áttekinthető számodra is.
 • Egyedülálló GirlBoss® kifizetési és jutalmazási rendszer alapján kapsz fizetést, amely sokkal magasabb, mint stúdió munka esetén.
 • Éjjel nappali legendás ügyfélszolgálatot és teljeskörű támogatást kapsz az év minden napján.

Mitől olyan különleges a GirlBoss® Model Management?

A GirlBoss® Modell Management egész Európa egyik legrégibb online modellügynöksége 20 éves szakmai tapasztalattal, ami Magyarországon teljesen egyedülálló. Ez azért fontos neked, mert 20 év tapasztalattal és több ezer modellel a hátunk mögött olyan szakmai támogatást tudunk neked nyújtani, amit sehol máshol nem tudsz megkapni.

Felejtsd el a webkamerás stúdiókat, a fölösleges rizikókat és a kötöttségeket!

Ha felvételt nyersz hozzánk, akkor Te is a legjobb online modellekhez tartozhatsz  és a modell közösségünk tagjaként biztos lehetsz benne, hogy teljes biztonságban és nagyon kötetlenül fogsz sok pénzt keresni a saját otthonodból.

Ugyanis mi az otthonról végezhető munkában vagyunk specialisták és nyugodtan kijelenthetjük, hogy mára nem csak Magyarország de egész Európa legjobb otthonról végezhető munkalehetőségét tudjuk biztosítani a modelljeinknek.

Ráadásul a GirlBoss® -nál olyan egyedi küldetéstudattal és hozzáállással rendelkezünk a webkamerás munka és az online modellkedés területén, amely páratlan a világon. Szeretnéd megtudni miért merjük ezt így kijelenteni? Ha szeretnél többet megtudni az eszméinkről, a küldetésünkről és arról, hogy kik vagyunk, akkor ide kattintva részletesen megismerhetsz minket.

Mit nyújt nekem a GirlBoss® Model Management?

 • Magas fizetést
 • Egyedülálló GirlBoss® kifizetési és jutalmazási rendszert
 • Korrekt, pontos, átlátható kifizetést kéthetente
 • Megbízható munkát hosszútávon is
 • Megbecsülést és elismerést
 • Önállóságot és szabadságot
 • Önmegvalósítást és önkifejezést
 • Jövőképet és személyre szabott karriertervet
 • Presztízst és kiemelt bánásmódot a webkamerás oldalakon
 • Folyamatos támogatást közel 20 év szakmai tapasztalattal
 • Legendás éjjel-nappali ügyfélszolgálatot az év minden napján
 • Online képzéseket, online modell oktatóközpontot
 • Személyre szabott mentorálást és coachingot az online modell szakma legjobbjaitól
 • Csak GirlBoss® modellek számára elérhető sokkal magasabb percdíjakat, extra bevételeket
 • Biztos hátteret és támogatást emberileg is az élet minden területén
 • Üzleti és szakmai naprakészséget és korrektséget
 • Törvényességet és legalitást
 • Életstílust

Ha valamire nem találtál választ, vagy további kérdéseid vannak a webkamerás munkával és az online modellkedéssel kapcsolatban, kérdezz tőlünk Te is nyugodtan. Minden kérdésedet nagyon szívesen megválaszoljuk. 

 

Minden kérdésedre választ kaptál?

 

Csatlakozz Te is a GirlBoss® Modell csapatához még ma!

Copyright GirlBoss® Model Management | Adatkezelési nyilatkozat | Kapcsolat

DMCA.com Protection Status

error: A weboldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll és a GIRLBOSS® Model Management írásos engedélye nélkül nem másolható!