Az otthonról végezhető webkamerás munka előnyei és kihívásai

Ha valós otthonról végezhető munkát keresel, számodra is tökéletes választás lehet az online modell munka. Kötetlenségének, rugalmasságának és változatosságának köszönhetően olyan életet élhetsz mellette, amilyenre mindig is vágytál, de csak akkor, ha megtanulod kezelni az otthoni webkamerás munka kihívásait is!

Ha magad mögött akarod hagyni az unalmas munkahelyek világát és a kilátástalan robotolást, akkor életed legjobb döntése az lehet, hogy csatlakozol egy olyan online modellügynökséghez, ami otthonról végezhető online modell munkát kínál.

Engedd el azt a tévképzetet, hogy anyagi biztonságot és jó megélhetést csak egy dohos irodában, vagy külföldön, a családodtól távol keményen gürcölve teremthetsz meg magadnak!

Van más megoldás!

Bár sokan még mindig nem hisznek benne, de igenis létezik olyan valós otthonról végezhető internetes munka, amellyel valóban sok pénzt kereshetsz, ugyanakkor izgalmas karriert is építhetsz. Ez pedig nem más, mint a webkamerás munka és az online modellkedés.

Online modellként valóban rengeteg pénzt kereshetsz, ráadásképp pedig élvezheted az otthoni munka minden előnyét!

Azt azért szögezzük le még most a legelején, hogy a munkafeltételek és munkakörülmények nagyon erősen eltérők lehetnek egy-egy modellügynökségnél és webkamerás stúdiónál. (A webkamerás stúdiókat azért vettük ide, mert néhány webkamerás stúdió is kínál otthoni munkát).  Tehát a leírt dolgok nem feltétlenül igazak minden modellügynökségekre és webkamerás stúdióra.

Azt viszont garantáljuk, hogy a GirlBoss®-nál az egész ügynökség szellemiségét az járja át, hogy a legjobb feltételeket biztosítsuk a modelleknek és segítsünk nekik megtapasztalni azt a függetlenséget, anyagi biztonságot és szabad életet, amit sehol máshol nem kapnak meg. Amit mi csak GirlBoss® lifestyle-nak hívunk.

Tehát azt biztosan megígérhetjük, hogy az alább leírt előnyöket a GirlBoss®-nál biztosan élvezheted.

Csapjunk is a közepébe…

Melyek azok az előnyök, amiért egyszerűen imádni fogod az otthoni webkamerás munkát? 

Előfordult már veled akár egyszer is, hogy egy sötét, esős reggel álmosan a tükör előtt pislogva egyszerűen fizikai fájdalmat okozott belegondolni, hogy nemsokára el kell indulnod dolgozni?

Ezen az érzésen persze az sem segített, hogy tudtad, fáradságos és unalmas munkaórák sokasága áll még előtted.

Ettől az érzéstől örökre megszabadulhatsz, ha elkezdesz otthonról dolgozni online modellként egy profi modellügynökséggel.

 • Soha többé NEM KELL korán felkelned, ha nem akarsz. Ha reggelente szeretsz lustálkodni az ágyban, ezentúl lelkiismeretfurdalás nélkül megteheted, hiszen nem fogsz elkésni sehonnan.

De nemcsak a reggeleid fognak végérvényesen megváltozni, hanem az egész napod. Sőt, az egész életed.

 • Ezentúl senki nem fogja megmondani neked, hogy mikor kell elkezdened dolgozni, te magad leszel a saját főnököd.
 • Ha épp egy délutáni sziesztára támad kedved, nem kell magadat megerőszakolva visszatérned a munkához, nyugodtan kipihenheted magad, mielőtt újra nekilátsz.
 • Maximálisan te osztod be az időd, dolgozhatsz délelőtt, délután, késő este, bármikor, amikor neked kényelmes.
 • Elfelejtheted a megszokott munkaheteket, és kedved szerint alakíthatod a munkarended. Ha szeretnél két szabadnapot a hét közepén, senki sem fog visszatartani. Senkitől nem kell engedélyt kérned. Bármikor nyugodtan átszervezheted a heted, és dönthetsz úgy, hogy inkább hétvégén leszel aktív.
 • Soha többé nem kell lefagyott lábbal a hidegben ácsorognod a buszra várva, sem a munkába tartó zombitömeget bámulnod a metrón. De ha autód van, ugyanígy búcsút inthetsz a munkába járásra költött benzinköltségnek is. Az értékes órákat pedig amit eddig az életedből dugókban idegeskedve töltöttél, számodra értékesebb dolgokra szánhatod.
 • Bármikor bármit el tudsz intézni. Soha többé nem kell hétköznap 5 után tülekedned a boltban vagy a postán, szervezhetsz bármilyen programot akár a nap közepére is.
 • Többé senkitől nem kell engedélyt kérned, ha szabadságra szeretnél menni. Végre akkor mehetsz nyaralni amikor csak kedved tartja és amikor tényleg neked a legjobb. Az meg ugye az nem is kérdés, hogy lesz is miből álmaid utazásait megvalósítani. És persze azt sem mondja meg senki, hogy mikor térj vissza a munkába. Nem kell alkalmazkodnod semmihez és senkihez.
 • Végleg ledöntheted a földrajzi korlátjaidat. Spanyolország, Görögország, Bali… mostantól onnan dolgozhatsz, ahonnan csak kedved tartja. Ha van internet, akkor bevételed is van. Leomlanak a határok és kinyílnak a lehetőségek. Soha többé nem leszel egy városhoz, vagy országhoz láncolva. Ott élsz a világban, ahol csak akarsz, és onnan dolgozol, ahonnan csak kedved tartja. OMG! Csak játssz el a gondolattal kicsit…
 • Végre te uralhatod az idődet, és kiszállhatsz abból a nyomasztó mókuskerékből, amibe a kötelező munkaidő belekényszerít téged.

Ugye mennyivel másabb lenne így élni?

Ha Te is álmodtál már ilyen életről, máris tisztán láthatod, mennyire ideális választás egy otthoni webkamerás munka, amit akár főállásban, akár mellékállásban, de még diákmunkaként is végezhetsz. (Persze csak akkor, ha elmúltál már 18.)

Neked is tetszene ez a szabadság, ugye?

Azért mielőtt a főnököd asztalára csapsz és beadod a felmondásod a jelenlegi munkahelyeden, nem árt, ha tudod, hogy bár az otthoni webkamerás munka előnyei nagyon csábítók, ugyanakkor ez a nagyfokú szabadság jó néhány kihívást is rejt magában.

20 év tapasztalattal a hátunk mögött egyértelműen azt látjuk, hogy ezeket a kihívásokat nem mindenki tudja jól kezelni.

Márpedig ezt a szabad életmódot azok tudják igazán élvezni és kihasználni az előnyeit hosszú távon, és csak azok tudnak vele igazán sokat keresni, akik megfelelő célokkal rendelkeznek és megtanulják kezelni az otthonról végezhető internetes munka kihívásait is.

Mik azok a kihívások, amiket jól kell kezelned online modellként, ha otthonról dolgozol?

 • Az, hogy GirlBoss® online modellként otthonról dolgozol, azt jelenti, hogy nincs a hagyományos értelemben vett főnököd, ami elsőre nagyon jól hangzik. Ha viszont hajlamos vagy a halogatásra, és nehezen veszed rá magad a munkára, akkor fokozottan oda kell figyelned arra, hogy az adott napra tervezett munkát el is végezd. Önmagadat kell rávenned a munkára minden nap. Ez sokaknak hosszútávon komoly nehézségeket jelent.
 • Mivel nincs keretek közé szorított, unalmas munkaidő, te szabhatod meg, hogy melyik napon mikor akarod ledolgozni a vállalt óraszámot. Ha viszont könnyen elcsábítanak más programok, vagy túlságosan előre sorolsz bizonyos teendőket, akkor könnyen kicsúszhatsz az időből, főleg akkor, ha főállású modellként vállaltál munkát. Ezért jól kell tudnod menedzselni az idődet. Minél több az egyéb teendőd a munka mellett, annál komolyabb tervezésre van szükséged. Na és persze arra a képességre, hogy a terveidet következetesen be is tudd tartani. Ez pedig mivel nem áll fölötted a fenyegető főnököd, időmenedzselési technikákat és sokszor komoly önuralmat és önkontrollt követel.
 • Mint minden otthoni munka esetében, a webkamerás munka esetén is fennáll az a veszély, hogy könnyen összemosódhat a munkád és a magánéleted. Hiszen ugyanazon a helyen lesz a munkahelyed, mint ahol a mindennapjaidat éled. Fontos, hogy meg tudd húzni a határokat, hogy a lakásod és az élettered ne olvadjon össze a munkahelyeddel és ezáltal ne váljon egy nyomasztó munkahellyé. Hiszen még véletlenül sem ez a cél. Pont ellenkezőleg.
 • A GirlBoss® Model Management-nél saját személyes mentoraid vannak, akik hatalmas tapasztalattal mindent megtesznek, hogy motiváljanak téged. Segítenek, hogy megfelelő célokat tudj kitűzni, amiért tudsz lelkesen és kitartóan dolgozni. Azonban végső soron bármilyen jó irányt is mutatnak neked és bármennyit segítenek, végül neked kell tudnod kellően motiváltnak maradni, hogy ne add fel a munkát az első nehézségnél. Hogy kitartóan venni tudd az akadályokat és végül elérd a céljaidat. Ne felejtsd el, hogy egy profi online modell akár több milliós gázsit is kaphat egy hónapban, azonban ez nem munka nélkül hull az ölébe. Kitartás, erőfeszítések és folyamatos fejlődés vezet a jól megérdemelt keresethez.

Természetesen ezek csak azok a kihívások, amiket leginkább a munka otthonról végezhető és nagyon szabad jellege ad. De ha ezeket jól tudod kezelni az már nagyon biztató.

Ha otthonról dolgozol ennyire szabadon, akkor senki sem rugdossa a hátsód. Így pedig túl könnyű belustulni, elkényelmesedni, könnyű feladni, könnyű kiszállni és nehéz fókuszáltnak és motiváltnak maradni. Legalábbis akkor, ha nincsenek meg a megfelelő módszereid, hogy könnyedén vedd az akadályokat. Pedig, ha ezekkel a nehézségekkel meg tudsz birkózni, az már fél siker. Épp ezért…

Megtanítunk, hogyan birkózz meg a nehézségekkel

Azt nem tudjuk, hogy más modellügynökségek és webkamerás stúdiók hogyan segítenek túllendülni ezeken a nehézségeken vagy hogy egyáltalán segítenek-e, hiszen nem kötelességük megtenni, de egyben biztos lehetsz: A GirlBoss® Model Management-nél egy percig sem kell aggódnod.

Mi egy egész eszköztárt és egy a világon egyedülálló oktatási rendszert adunk a kezedbe, konkrét módszerekkel, trükkökkel, titkokkal. Tőlünk olyan komplex segítséget és gyakorlatias támogatást kapsz, mint sehol máshol.

És ne feledkezzünk meg a személyes modell mentoraidról sem, akik nem csak hogy az otthoni munka kihívásaival segítenek megbirkózni, de lépésről-lépsére megtanítanak mindenre, ami a sikeres online modellkedéshez és az életed menedzseléséhez, a céljaid eléréséhez szükséges. Mint ahogy azt is megtanítják, hogy hogyan tekints a webkamerás munkára a saját vállalkozásodként.

Miért kellene a webkamerás munkára vállalkozásként tekinteni?

Gondold csak végig. A GirlBoss® Model Management-nél nincs főnök, kötetlen az időbeosztás, te döntöd el mikor és mennyit dolgozol, mikor mész szabadságra, nincs fizetési plafon… A GirlBoss® modellügynökségnél a webkamerás munka olyan, mint egy álom vállalkozás! Sőt, nem, hogy olyan, hanem az is. Ezért fontos elsajátítanod olyan készségeket, amik ahhoz szükségesek, hogy egy vállalkozást sikerre tudj vinni.

Ebből pedig már gyönyörűen körvonalazódik, hogy a nálunk megszerzett tudásból és képességekből jócskán profitálhatsz később is bármikor az életed során. De erről már egy másik cikkben…

Szeretnéd Te is élvezni az otthoni munkával és a magas fizetésekkel járó előnyöket? Úgy érzed, képes lennél jól kezelni a cikkben leírt kihívásokat? Akkor ne habozz! Az ajtónk nyitva áll előtted.

Válaszd Te is a rabszolga élet helyett a szabadságot! A csóróság és a lemondások helyett a pénzügyi biztonságot!

Legyél Te is GirlBoss® Modell. Feel the GirlBoss® model lifestyle!

Kapcsolódó cikkek

Kövess minket a közösségi médián is

Kapcsolódó cikkek

Copyright GirlBoss® Model Management | Adatkezelési nyilatkozat | Kapcsolat

DMCA.com Protection Status

error: A weboldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll és a GIRLBOSS® Model Management írásos engedélye nélkül nem másolható!
Share This